ALLDOCUBE i7Book 14.1 inci Intel i7-6660U 8GB RAM 256GB SSD 51.3Wh Batré Full-Feature Type-C 90% Notz Bezel Sempit

$417 $623
ALLDOCUBE i7Book 14.1 inci Intel i7-6660U 8GB RAM 256GB SSD 51.3Wh Batré Full-Feature Type-C 90% Notz Bezel Sempit
ALLDOCUBE i7Book 14.1 inci Intel i7-6660U 8GB RAM 256GB SSD 51.3Wh Batré Full-Feature Type-C 90% Notz Bezel Sempit
$417 $623
poé
0
0
jam
0
0
menit
0
0
detik
0
0

$ 417 🇺🇸 atanapi € 366 🇪🇺

 

HARGA KUPON: $417 🇺🇸 atanapi € 366 🇪🇺

ALLDOCUBE i7Book 14.1 inci Intel Core i7-6660U 8GB RAM 256GB SSD 51.3Wh Batré Full-Feature Type-C 90% Notz Bezel Sempit

* Punten kanggo PPN Uni Éropa: Barang anu dipésér nganggo COUPON kami sareng dikirimkeun ka tujuan anu aya di Uni Éropa (EU), PPN sareng tugas (upami lumaku) parantos dilebetkeun kana harga COUPON na teu kedah mayar pajak tambahan.

Ogé pikeun langkung seueur:

- ALLDOCUBE Nawaran tingali - IEUH
- Kupon Komputer & Kantor tingali - IEUH
- 🇪🇺 Kupon Gudang EU tingali - IEUH
- 🇺🇸 Kupon Gudang AS tingali - IEUH

 

Gabung kana Saluran Telegram Kami

 

 

dasar

merek

ALLDOCUBE 

ngetik i7 Buku

warna

perak

material

Alloy Aluminium, téknologi CNC

OS

Windows 10

basa

Bahasa Global

kamera1.0MP

kibor

QWERTY (perenah Amérika)

batre

51.3.Wh (4500mAh / 11.4V), Batré Polimér litium-ion, 8 jam maén

hardware

CPU type

Inti anu dipikaresep ku Intel Core i7-6660U

CPU fsaratna

Kuadrat-inti Opat Utas, 2.4GHz-3.4GHz 

Téknologi prosés

14nm

GPU

Intel Grafika 540

Ram

8GB DDR4

Mémori Hard Disk

256GB SSD (tiasa ngagedekeun SSD)

mamerkeun

ukuran layar

14.1 inci

mamerkeun ratio

16:9, 90% babandingan

resolusi layar

1920 x 1080 (FHD)

tipe layar

IPS, samak

Network

Wifi

Standar IEEE WLAN: 802.11ac / a / b / g / n / 2.4GHz / 5GHz

Bluetooth

4.2

Konéktipitas

USB3.0 nuhun
Tipe-c nuhun
DC Jack nuhun
Slot kartu SD nuhun

3.5mm Headphone Jack

nuhun

batur

beurat produk

1.3500kg

Pakét beurat

1.8000kg

ukuran produk

307.5mm (L) × 208mm (W) × 14.7mm (H)

Ukuran bungkusan

X x 40.00 30.00 8.00 cm

daftar pakét

1. Laptop * 1

2. Manual pangguna * 1 (Kalebet jasa jaminan) 

3. Carger Asli * 1

4.UÉ / Inggris / AS Adaptor * 1

5. Stiker Papan konci * 9

 

spésifikasi:

Klik Ieuh, anjeun bakal langkung ulasan ngeunaan ALLDOCUBE i7Book:

1) https://forum.xda-developers.com/general/device-reviews-and-information/alldocube-i7book-review-affordable-t4147901

2) https://daily-gadget.net/2020/08/21/post-19626/

Description:

Versi anyar ALLDOCUBE i7Book hadir ku i7-6660U CPU anu kuat kalayan harga anu terjangkau, anu mangrupikeun laptop ALLDOCUBE anu pangsaéna pikeun anjeun. 

Layar matte IPS sempit 14.1 inci sempit masihan anjeun pangalaman visual anu luar biasa. Nampilkeun 8GB 256GB SSD, batré ageung 51.3Wh, ogé palabuhan Type-C anu lengkep, nyaéta pikeun nyumponan kabutuhan sababaraha skénario. Alldocube i7Book anu anyar bakal ngabéjaan kumaha portabel, sanggup, awét éta.

 

Fitur utama:

 

 Windows 10 OS Dipasang

● 14.1 inci IPS 90% Paparan Matte Pinuh kalayan Resolusi 1920 x 1080P 

● Intel i7-6660U Quad-Core Four Thread 2.4GHz, dugi ka 3.4GHz

● Intel Graphics 540 sareng 300MHz-1050GHz Frékuénsi 

● 8GB RAM 256GB Dihasilkeun M.2 SSD

● Kaméra Hareup 1.0MP pikeun Poto sareng Obrolan Video

● Batré 51.3Wh sareng Tipe-C fitur lengkep

 

ID:1723080 - SKUF90986

1723080HK
logo