[Stock EU - CZ] Alldocube iPlay 20 Pro SC9863A Octa Core 6GB RAM 128GB ROM 4G LTE 10.1 Inch Android 10.0 Tablet

€ 107 € 160
[Stock EU - CZ] Alldocube iPlay 20 Pro SC9863A Octa Core 6GB RAM 128GB ROM 4G LTE 10.1 Inch Android 10.0 Tablet
[Stock EU - CZ] Alldocube iPlay 20 Pro SC9863A Octa Core 6GB RAM 128GB ROM 4G LTE 10.1 Inch Android 10.0 Tablet
€ 107 € 160
poé
0
0
jam
0
0
menit
0
0
detik
0
0

Ngan € 107 pikeun Alldocube iPlay 20 Pro SC9863A Octa Core 6GB RAM 128GB ROM 4G LTE 10.1 Inch Android 10.0 Tablet

 

Pikeun Langkung Alldocube Offers tingali - IEUH
Kanggo Sadayana BARU Banggood Kupon Komputer & Kantor tingali - IEUH

 

Kupon ieu sah ngan pikeun Éropah - CZ gudang! BAYAR GRATIS sareng PENGANGKAPAN CEPAT ti Éropa!
Pikeun langkung terang ngeunaan Banggood Warehouse and Customs TAX anjeun tiasa maca IEUH

 

Gabung kana Saluran Telegram Kami

 

spésifikasi:

 dasar

 model

Alldocube iPlay 20 Pro

 CPU

SC9863A A55

 GPU

PowerVR GE8322

 inti

Octa Core dugi ka 1.6 GHz

 sistim

Android 10.0

 basa

Sora basa

 Ram

6GB

 Rom       

128GB

 layar

10.1 Inci Layar Kapasitif IPS

 resolusi

1920 * 1200

kamera

Hareup nyaéta 2.0MP Rear nyaéta 3.0MP

 batre

6000mAh

 beurat

450g

 ukuran

245.2 * 149.4 * 7.95mm

fungsi

 WIFI

802.11 ac / a / b / g / n 2.4GHz / 5GHz

 Bluetooth

5.0

 OTG

sokongan

 GPS

Ngarojong GPS + Beidou

 G-sensor

sokongan

 4G

sokongan

 prekuensi

GSM: B2 / 3/5/8

WCDMA: B1 / 2/5/8

TDS: B34 / 39

FDD:B1/2/3/5/7/8/20/28AB

TDD: B38 / 39/40/41

Audio & Pidéo

 mikropon 

Diwangun-di

 Jelema nu ngomong

Diwangun-di

 audio

MP3 / WAV / AAC / FLAC

 gambar

BMP, JPG, GIF, PNG

 video

MPEG4 / H.264 / HEVC 1080P

Konéktipitas

 I / O Port

1 x Tipe-C Port

2 x Palabuhan Kartu SIM

1 x 3.5mm port Earphone

1 x slot Micro SD (Dukungan maksimum 512G)

Pakét Kalebet

Pakét Kalebet

 1 x Alldocube iPlay 20 Pro PC tablet

 1 x carjer

 1 x Adaptor (adaptor gumantung kana nagara anu mésér)

 

Sering Dibeuli Babarengan:

 

ID: 1709927 - SKUF70521

1709927CZ
logo