[Stock EU - CZ] Alldocube iPlay 30 Pro MT6771 P60 Octa Core 6GB RAM 128GB ROM 4G LTE 10.5 Inch Android 10.0 Tablet

€ 124 € 177
[Stock EU - CZ] Alldocube iPlay 30 Pro MT6771 P60 Octa Core 6GB RAM 128GB ROM 4G LTE 10.5 Inch Android 10.0 Tablet
[Stock EU - CZ] Alldocube iPlay 30 Pro MT6771 P60 Octa Core 6GB RAM 128GB ROM 4G LTE 10.5 Inch Android 10.0 Tablet
€ 124 € 177
poé
0
0
jam
0
0
menit
0
0
detik
0
0

HANYA € 124 kanggo Alldocube iPlay 30 Pro MT6771 P60 Octa Core 6GB RAM 128GB ROM 4G LTE 10.5 Inch Android 10.0 Tablet

 

Pikeun Langkung Alldocube Offers tingali - IEUH
Kanggo Sadayana BARU Banggood Kupon Komputer & Kantor tingali - IEUH

 

Kupon ieu sah ngan pikeun Éropah - CZ gudang! BAYAR GRATIS sareng PENGANGKAPAN CEPAT ti Éropa!
Pikeun langkung terang ngeunaan Banggood Warehouse and Customs TAX anjeun tiasa maca IEUH

 

Gabung kana Saluran Telegram Kami

 

spésifikasi:

 dasar

 model

Alldocube iPlay 30 Pro

 CPU

MT6771 P60

 GPU

MP72 Arm Mali-G3 dugi ka 800MHz

 inti

Octa Core 4 *[email dijaga]+ 4 *[email dijaga]

 sistim

Android 10.0

 basa

Sora basa

 Ram

6GB

 Rom       

128G

 layar

10.5 inci IPS layar

 resolusi

1200 * 1920

kamera

Hareup nyaéta 5.0MP Rear nyaéta 8.0MP

 batre

3.8V 7000mAh

 beurat

530g

 ukuran

258.3mm * 159.4mm * 8.3mm

fungsi

 WIFI

802.11 ac / a / b / g / n 2.4GHz / 5GHz

 Bluetooth

4.2

 OTG

sokongan

 GPS

sokongan

 G-sensor

sokongan

 4G

sokongan

 prekuensi

GSM: B2 / 3/5/8 

WCDMA: B1 / 2/5/8

TDS: B34 / 39

FDD:B1/2/3/5/7/8/20/28AB

TDD: B38 / 39/40/41

Audio & Pidéo

 mikropon 

Diwangun-di

 Jelema nu ngomong

Diwangun-di 

 audio

MP3 / WMA / WAV / AAC / FLAC / APE

 gambar

JPEG, GIF, BMP, PNG, JPG

 video

MPEG4 / H.264 / HEVC 1080P

Konéktipitas

 I / O Port

1 x Palabuhan Type-C  

2 x port Kartu SIM

1 x 3.5mm Port Earphone

1 x slot Micro SD (Dukungan maksimum 256G)

Pakét Kalebet

Pakét Kalebet

 1 x Alldocube iPlay 30 keur PC tablet

 1 x Carjer (5V / 2A)

 1 x Adaptor (adaptor gumantung kana nagara anu mésér)

 

Sering Dibeuli Babarengan:

 

ID: 1781818 - SKUG78219

1781818CZ
logo