[Saham EU - CZ] BlitzWolf BW-BL2 2 Dina 1 Bluetooth V5.0 Audio Transmitter Receiver Adapter

€ 5,74 € 14,77
[Saham EU - CZ] BlitzWolf BW-BL2 2 Dina 1 Bluetooth V5.0 Audio Transmitter Receiver Adapter
[Saham EU - CZ] BlitzWolf BW-BL2 2 Dina 1 Bluetooth V5.0 Audio Transmitter Receiver Adapter
€ 5,74 € 14,77

Hungkul € 5,74 pikeun BlitzWolf BW-BL2 2 Dina 1 Bluetooth V5.0 Audio Transmitter Receiver Adapter Wireless 3.5mm Aux Audio Adapter Pikeun TV PC Speaker Home Sound System - Hideung

 

Milarian kupon sanés pikeun BlitzWolf BW-BL2 2 In - IEUH
Langkung nawiskeun BlitzWolf - IEUH
Kanggo Sadayana BARU Banggood Telepon & Kupon Telekomunikasi tingali - IEUH

 

Kupon ieu sah ngan pikeun UÉ - CZ gudang! BAYAR GRATIS sareng PENGANGKAPAN CEPAT ti Éropa! Pikeun terang langkung seueur ngeunaan Banggood Warehouse and Customs TAX anjeun tiasa maca IEUH

 

Gabung kana Saluran Telegram Kami

 

spésifikasi:

model

BW-BL2

Bluetooth

V5.0

Bluetooth Jarak

10m

batre

200mAh

ngecas Time

2h

Métode Konéksi

3.5mm AUX

 

Sering Dibeuli Babarengan:

 

ID: 1732062 - SKUF50046

1732062CZ
logo