[Stok EU - CZ] BlitzWolf BW-DD1 Pel Éléktronik Tanpa Kabel sareng Mesin Cuci Permukaan Lantai Multi, Tangki Cai 2 dina 1, Dok Panyimpen sareng Fungsi Ngabersihan, Sistem Nyaring Diri, Kapasitas 2200mAh

€ 82 € 166
[Stok EU - CZ] BlitzWolf BW-DD1 Pel Éléktronik Tanpa Kabel sareng Mesin Cuci Permukaan Lantai Multi, Tangki Cai 2 dina 1, Dok Panyimpen sareng Fungsi Ngabersihan, Sistem Nyaring Diri, Kapasitas 2200mAh
[Stok EU - CZ] BlitzWolf BW-DD1 Pel Éléktronik Tanpa Kabel sareng Mesin Cuci Permukaan Lantai Multi, Tangki Cai 2 dina 1, Dok Panyimpen sareng Fungsi Ngabersihan, Sistem Nyaring Diri, Kapasitas 2200mAh
€ 82 € 166
poé
0
0
jam
0
0
menit
0
0
detik
0
0

 

HARGA KUPON: 82

BlitzWolf BW-DD1 Pel Éléktronik Tanpa Kabel sareng Mesin Cuci Permukaan Lantai Multi, Tangki Cai 2 dina 1, Dok Panyimpen sareng Fungsi Ngabersihan, Sistem Nyaring Diri, Kapasitas 2200mAh - Plug EU

 

Kupon ieu sah ngan pikeun Éropah - CZ gudang!
BAYAR GRATIS sareng PENGANGKAPAN CEPAT ti Éropa!
Pikeun langkung terang ngeunaan Banggood Warehouse and Customs TAX anjeun tiasa maca IEUH

Ogé pikeun langkung seueur:

- BlitzWolf Nawarkeun tingali - IEUH
- Kupon Perkakas Bumi tingali - IEUH
- 🇪🇺 Kupon Gudang EU tingali - IEUH
- 🇺🇸 USA Warehouse Kupon tingali - IEUH

 

Gabung kana Saluran Telegram Kami

 

 

spésifikasi:

spésifikasi

Merk: BlitzWolf

Modél: BW-DD1

tegangan: 110V-240V AC

Daya anu dipeunteun: 50W

Sora: <69dB

Dipeunteun Ayeuna: 5A

Dipeunteun Ayeuna: 3.2A

Tangki Cai Bersih: 400ml

Tangki Cai kotor: 250ml

Ngecas Waktos: 2-3h

Waktos damel: 30 mnt Nyolok: EU Kami bakal ngirim anjeun adaptor anu numutkeun nagara anjeun

Émbaran batréType batré: batré Li-ion
Kamampuh batré: 2200mAh
ukuranBeurat produk: 2.50 kg  Pakét Beurat: 5.00 kg Ukuran produk (L x W x H): 30.4 x 25.00 x 122.00 cm / 11.97 x 9.84 x 48.03 inci Ukuran Paket (L x W x H): 75.00 x 19.50 x 34.00 cm / 29.50 x 7.60 x 13.40 inci
Eusi pakét 1 x Bagian Handel, 1 x Bagian Awak Utama, 1 x Manual, 2 x Roller, 1 x Base, 1 x Adaptor EU

 

Sering Dibeuli Babarengan:

 

ID: 1867912 - SKUG12479

1867912CZ
logo