[Stock EU - ES] BlitzWolf BW-PCM3 15.6 Inci Touchable FHD 1080P Type C Portable Computer Monitor

€ 175 € 202
[Stock EU - ES] BlitzWolf BW-PCM3 15.6 Inci Touchable FHD 1080P Type C Portable Computer Monitor
[Stock EU - ES] BlitzWolf BW-PCM3 15.6 Inci Touchable FHD 1080P Type C Portable Computer Monitor
€ 175 € 202
poé
0
0
jam
0
0
menit
0
0
detik
0
0

HANYA € 175 pikeun BlitzWolf BW-PCM3 15.6 Inci Touchable FHD 1080P Tipe C Portable Computer Monitor Gaming Display Screen pikeun Smartphone Tablet Laptop Game Konsol

 

Pikeun Langkung Wawaran BlitzWolf tingali - IEUH
Kanggo Sadayana BARU Banggood Kupon Komputer & Kantor tingali - IEUH

 

Kupon ieu sah ngan pikeun Éropah - ES gudang! BAYAR GRATIS sareng PENGANGKAPAN CEPAT ti Éropa!
Pikeun langkung terang ngeunaan Banggood Warehouse and Customs TAX anjeun tiasa maca IEUH

 

Gabung kana Saluran Telegram Kami

 

spésifikasi:

15.6 inci Touchable Monitor sareng FHD 1080P IPS kualitas gambar anu saé tiasa nunjukkeun warna anu langkung saé sareng akurat, adaptasi sareng langkung seueur pamandangan

Alloy Aluminium-grade Body-grade Ultra-ipis, ningkatkeun kakuatan neken

Input daya Dukungan tipe-C Pinuh-fitur Dukungan sareng mindahkeun data

Konci Toél kontrol touch anu tepat

Dual Stereo Sora sareng Tombol OSD

Cocog sareng Sadaya Jinis Konsol Kaulinan

 

Sering Dibeuli Babarengan:

 

ID: 1595706 - SKUC78659

1595706ES
logo