[Stock EU - ES] BlitzWolf BW-PCM8 14 Inci Touchable UHD 4K Type C Portable Computer Monitor

€ 200 € 270
[Stock EU - ES] BlitzWolf BW-PCM8 14 Inci Touchable UHD 4K Type C Portable Computer Monitor
[Stock EU - ES] BlitzWolf BW-PCM8 14 Inci Touchable UHD 4K Type C Portable Computer Monitor
€ 200 € 270
poé
0
0
jam
0
0
menit
0
0
detik
0
0

HANYA € 200 kanggo BlitzWolf BW-PCM8 14 Inci Touchable UHD 4K Type C Portable Computer Monitor Gaming Display Screen kanggo Smartphone Tablet Laptop Game Consoles - EU Plug

 

Pikeun Langkung Wawaran BlitzWolf tingali - IEUH
Kanggo Sadayana BARU Banggood Kupon Komputer & Kantor tingali - IEUH

 

Kupon ieu sah ngan pikeun Éropah - ES gudang! BAYAR GRATIS sareng PENGANGKAPAN CEPAT ti Éropa!
Pikeun langkung terang ngeunaan Banggood Warehouse and Customs TAX anjeun tiasa maca IEUH

 

Gabung kana Saluran Telegram Kami

 

Fitur utama:
14 inci keuna ku UHD 4K Display
Kualitas gambar anu saé tiasa nunjukkeun warna anu langkung saé sareng akurat, adaptasi sareng langkung seueur pamandangan
Super Lampu
Éta alit sareng hampangna ngan ukur sakitar 845g, sareng ipisna 5.1mm, anu tiasa dibabawa dina ransel. 
Layar lengkep sareng Bingkai sempit
Layar layar lengkep tilu sisi layar mikro-bingkai pikeun 95% bingkai super sempit.
Fungsi Kuat
Antarmuka fungsi-tipe lengkep-dual anu kuat, menu layar rampa. Dukung Ngabalikeun Balik
Paling Kasaluyuan 
Cocog sareng NS, pikeun PS4, pikeun sambungan langsung X-box tina multi-alat, sambungan langsung hiji jalur, sambungan PC laptop, perluasan sambungan langsung telepon sélulér kalayan modeu layar / komputer anu sami.

Sering Dibeuli Babarengan:

 

ID: 1851047 - SKUH22485

1851047ES
logo