BMAX Y11 Laptop 11.6 Inci 360-gelar Touchscreen Intel N4120 8GB 256GB SSD 13mm Kandel Full Metal Case Lightweight Notebook

$297 $349
BMAX Y11 Laptop 11.6 Inci 360-gelar Touchscreen Intel N4120 8GB 256GB SSD 13mm Kandel Full Metal Case Lightweight Notebook
BMAX Y11 Laptop 11.6 Inci 360-gelar Touchscreen Intel N4120 8GB 256GB SSD 13mm Kandel Full Metal Case Lightweight Notebook
$297 $349

$ 297 🇺🇸 atanapi € 262 🇪🇺

 

HARGA KUPON: $297 🇺🇸 atanapi € 262 🇪🇺

BMAX Y11 Laptop 11.6 Inci 360-gelar Touchscreen Intel N4120 8GB 256GB SSD 13mm Kandel Full Metal Case Lightweight Notebook

* Punten kanggo PPN Uni Éropa: Barang anu dipésér nganggo COUPON kami sareng dikirimkeun ka tujuan anu aya di Uni Éropa (EU), PPN sareng tugas (upami lumaku) parantos dilebetkeun kana harga COUPON na teu kedah mayar pajak tambahan.

Ogé pikeun langkung seueur:

- BMAX Nawiskeun tingali - IEUH
- Kupon Komputer & Kantor tingali - IEUH
- 🇪🇺 Kupon Gudang EU tingali - IEUH
- 🇺🇸 Kupon Gudang AS tingali - IEUH

 

Gabung kana Saluran Telegram Kami

 

dasar

merek

BMAX

ngetik Y11

warna

poék Gray

material

Galunggung aluminium

OS

Windows 10

basa

Bahasa Global

kamera1.0MP

kibor

QWERTY (perenah Amérika)

batre

26.6Wh (7000mAh / 3.8V), Batré Polimér litium-ion

hardware

CPU type

Intel Gemini Lake N4120

CPU fsaratna

Kuadrat-inti Opat Utas, 1.1GHz-2.6GHz 

Téknologi prosés

14nm

GPU

Intel grafik UHD 600

Ram

8GB DDR4

Mémori Hard Disk

256GB SSD (tiasa ngagedekeun SSD)

mamerkeun

ukuran layar

11.6 inci

mamerkeun ratio

16: 9

resolusi layar

1920 x 1080 (FHD)

tipe layar

IPS (10-Point Multi-touch)

Gelar layar 360 ° 

Network

Wifi

Standar IEEE WLAN: 802.11ac / a / b / g / n / 2.4GHz / 5GHz

Bluetooth

4.2

Konéktipitas

USB 3.0

nuhun

Tipe-c nuhun
Port DC nuhun
Slot kartu SD nuhun

Slot Mini HDMI

nuhun

Port Headphone 3.5mm

nuhun

batur

beurat produk

1.0000kg

Pakét beurat

1.9500kg

ukuran produk

X x 274.5 187 13 mm 

Ukuran bungkusan

X x 350 250 50 mm  

daftar pakét

1. Laptop 11Y1 *

2. Pitunjuk pangguna * 1

3. Kartu Penjaminan * 1

4. Dokumén Kaamanan * 1

5. Kabel Micro USB OTG * 1

6. Adaptor Daya Asli * 3 (EU & UK & US)

 

spésifikasi:

Description:

Bmax Y11 anu anyar langkung kuat tibatan kantos berkat prosesor quad Intel N4120 CPU anu ditingkatkeun, sareng frékuénsi na tina 2.4GHz dugi ka 2.6GHz, masihan langkung seueur pagelaran pikeun ningkatkeun épisiénsi. Dilengkepan tampilan IPS 11.6 inci, ngahirupkeun poto sareng video anjeun. Diadopsi dina layar full-fit keuna kalayan ngan ukur 1kg, éta nyandak anjeun pangalaman anu langkung pikaresepeun deui.

 

Fitur utama:

 

 Windows 10 OS Dipasang (Versi Global, Win11 didukung)

● Intel N4120 quad Core Four Thread 1.1GHz, dugi ka 2.6GHz

● Intel UHD Graphics 600 GPU 700MHz Frékuénsi

● Layar IPS 11.6 inci kalayan Resolusi 1920 x 1080

● 8GB LPDDR4 RAM 256GB Diambung M.2 SSD

● Kaméra Hareup 1.0MP pikeun Poto sareng Obrolan Video

● Kasus Logam Pinuh 13mm

● beurat 1kg kalayan Port Tipe-C

 

ID:1542132 - SKUD12345

1542132HK
logo