CHIGO ZG-TJ501 Multifungsi Countertop Blénder Noise Réduksi 24 H Pasini kanggo Sup Susu Kedelai

$113 $155
CHIGO ZG-TJ501 Multifungsi Countertop Blénder Noise Réduksi 24 H Pasini kanggo Sup Susu Kedelai
CHIGO ZG-TJ501 Multifungsi Countertop Blénder Noise Réduksi 24 H Pasini kanggo Sup Susu Kedelai
$113 $155

🇺🇸 $ 113 = 🇪🇺 96 €

 

HARGA KUPON: 🇺🇸 $113 = 🇪🇺 96 €

CHIGO ZG-TJ501 Multifungsi Countertop Blénder Noise Réduksi 24 H Pasini kanggo Sup Susu Kedelai

* Punten kanggo PPN Uni Éropa: Barang anu dipésér nganggo COUPON kami sareng dikirimkeun ka tujuan anu aya di Uni Éropa (EU), PPN sareng tugas (upami lumaku) parantos dilebetkeun kana harga COUPON na teu kedah mayar pajak tambahan.

Ogé pikeun langkung seueur:

- CHIGO Nawarkeun tingali - IEUH
- Kupon Perkakas Bumi tingali - IEUH
- 🇪🇺 Kupon Gudang EU tingali - IEUH
- ???????? USA Warehouse Kupon tingali - IEUH

 

Gabung kana Saluran Telegram Kami

 

Fitur utama:

-Jalankeun enteng, sepi sareng henteu ngaganggu.

-Cahaya sareng kompak, teu kedah ngadamel rohangan kanggo éta.

-No nyaring, nimba nutrisi tuangeun, lemes sareng katingali.

-Ningkatkeun uap mikro-gap pikeun ngonci kalori sareng nutrisi.

-24H janjian pinter, gampang ngawasaan waktos enak.

 

spésifikasi:

spésifikasi

Modél produk: ZG-TJ501

tegangan dipeunteun: 220V

Frékuénsi dinilai: 50Hz

Daya listrik: 450W

Kakuatan manaskeun: 1200W

Colokkeun: CN-tilu

Laju: 38000 rpm

ukuran

Beurat kotor / beurat bersih: 4.4kg / 3.6kg

Ukuran paking: 315x265x380 (mm)

Eusi pakét

1 * Adun méja

1 * Colokkeun

1 * Adaptor (numutkeun nagara anjeun)

 

ID:1805060 - SKUH13623

1805060CN
logo