CHUWI GemiBook 13 inci layar 2K IPS Intel Celeron J4125 8GB LPDDR4X RAM 256GB SSD 38Wh Batré Tipe-C Backlit Notebook lengkep-diulas

$297 $369
CHUWI GemiBook 13 inci layar 2K IPS Intel Celeron J4125 8GB LPDDR4X RAM 256GB SSD 38Wh Batré Tipe-C Backlit Notebook lengkep-diulas
CHUWI GemiBook 13 inci layar 2K IPS Intel Celeron J4125 8GB LPDDR4X RAM 256GB SSD 38Wh Batré Tipe-C Backlit Notebook lengkep-diulas
$297 $369

$ 297 🇺🇸 atanapi € 262 🇪🇺

 

HARGA KUPON: $297 🇺🇸 atanapi € 262 🇪🇺

CHUWI GemiBook 13 inci layar 2K IPS Intel Celeron J4125 8GB LPDDR4X RAM 256GB SSD 38Wh Batré Tipe-C Backlit Notebook lengkep-diulas

* Punten kanggo PPN Uni Éropa: Barang anu dipésér nganggo COUPON kami sareng dikirimkeun ka tujuan anu aya di Uni Éropa (EU), PPN sareng tugas (upami lumaku) parantos dilebetkeun kana harga COUPON na teu kedah mayar pajak tambahan.

Ogé pikeun langkung seueur:

- CHUWI Nawaran tingali - IEUH
- Kupon Komputer & Kantor tingali - IEUH
- 🇪🇺 Kupon Gudang EU tingali - IEUH
- 🇺🇸 Kupon Gudang AS tingali - IEUH

 

Gabung kana Saluran Telegram Kami

 

dasar

merek

CHUWI

mode GemiBook 

warna

spasi Gray

material

logam

OS

Windows 10

basa

Vérsi global

kamera 1.0MP

kibor

QWERTY (perenah Amérika), fungsi backlit

batre

38Wh (7.6V / 5000mAh), waktos maén video 7 jam, Batré Polimér litium-ion 

hardware

CPU type

Intel Celeron J4125

CPU fsaratna

Qual-Core Opat Thread, 2.0GHz-2.7GHz  

Téknologi prosés

14nm

GPU

Intel HD grafik 600

Ram

8GB LPDDR4 (ti saprak 2021/6)

Mémori Hard Disk

256GB SSD (Tiasa dilegakeun SSD, dugi ka 1TB)

mamerkeun

ukuran layar

13.0 inci

mamerkeun ratio

3: 2

resolusi layar

2160 x 1440 (UHD)

tipe layar

IPS

Warna gamut 70% NTSC (80% - 95% sRGB)

Network

Wifi

Standar IEEE WLAN: 802.11ac / a / b / g / n / Band: 2.4GHz / 5GHz

Bluetooth

5.1

Konéktipitas

USB 3.0

nuhun

Tipe-c

Leres, Fitur-lengkep USB-C, ngadukung PD2.0 Ngecas

kartu SD Leres, tiasa ngadukung 128GB max
Slot M.2 Leres, 2Pcs, 2240/2280 tiasa ditingkatkeun janten 1TB, 1 * PCIe + 1 * SATA

Port Headphone 3.5mm

nuhun

batur

beurat produk

1.2800kg

Pakét beurat

1.8000kg

ukuran produk

X x 28.90 21.90 1.775 cm

Ukuran bungkusan

X x 39.00 30.00 10.00 cm 

daftar pakét

1. Laptop * 1

2. Manual pangguna * 1 (Kalebet jasa jaminan) 

3. Carger Asli * 1

 

spésifikasi:

Description:

Dear Palanggan,

Chuwi GemiBook ngagaduhan dilakukeun sababaraha pangaturan konfigurasi saprak 5 / 10,2021 :

 1. CPU: Intel Celeron J4115 parantos ningkat kana Intel J4125

2. Modeu wifi: AC9461 janten 6221C

3. RAM: 12GB janten 8GB (Dual RAM Reservation) 

Waktos pangiriman anu khusus badé di Méi mangga diantos sabari. Sareng upami anjeun ngagaduhan patarosan, anjeun tiasa ngahubungi palayanan pelanggan kami, hatur nuhun kana kerjasama anjeun

Chuwi GemiBook 

Visual dina pangalaman 2K

[Ditingkatkeun Anyar] Frékuénsi burst Intel Core J4125 2.70GHz sareng grafik Intel Graphics 600 maju.

[Visual Pisan] Kecantikan aya dina layar 13.0 inci 2160 * 1440 layar résolusi luhur 180 ° IPS kalayan langkung warna gamut sareng tampilan.

[Kapasitas ageung] 12GB LPDDR4X RAM 256GB SSD, keyboard Backlit, Type-C lengkep, sareng Batré 38Wh.

Fitur utama:

 

● Windows 10 OS Dipasang (Global Version)

● 13.0 inci 3: 2 babandingan 180 ° IPS Layar kalayan 2160 x 1440 Resolusi

● Intel Coleron J4125 Quad-Core Four Thread 2.0GHz, dugi ka 2.7GHz

● Intel HD Graphics 600 GPU 750MHz Frékuénsi

● 8GB LPDDR4X RAM 256GB SSD Anu tiasa Diénggalan

● Kaméra Hareup 1.0MP pikeun Poto sareng Obrolan Video

● Batré 38Wh kalayan Papan tombol Backlit Ukuran Anu Ageung

● Penuh-fitur Tipe-C sareng PD2.0 Ngecas Gancang Didukung

 

ID:1757394 - SKUG30488

1757394HK
logo