CHUWI HeroBook Air 11.6 inci 16:10 Layar Intel Celeron N4020 4GB LPDDR4 RAM 128GB SSD 36Wh Batré 178 ° Nempo Angle 0.91KG Notebook Ringan

$247 $269
CHUWI HeroBook Air 11.6 inci 16:10 Layar Intel Celeron N4020 4GB LPDDR4 RAM 128GB SSD 36Wh Batré 178 ° Nempo Angle 0.91KG Notebook Ringan
CHUWI HeroBook Air 11.6 inci 16:10 Layar Intel Celeron N4020 4GB LPDDR4 RAM 128GB SSD 36Wh Batré 178 ° Nempo Angle 0.91KG Notebook Ringan
$247 $269
poé
0
0
jam
0
0
menit
0
0
detik
0
0

$ 247 🇺🇸 atanapi € 221 🇪🇺

 

HARGA KUPON: $247 🇺🇸 atanapi € 221 🇪🇺

CHUWI HeroBook Air 11.6 inci 16:10 Layar Intel Celeron N4020 4GB LPDDR4 RAM 128GB SSD 36Wh Batré 178 ° Nempo Angle 0.91KG Notebook Ringan

* Punten kanggo PPN Uni Éropa: Barang anu dipésér nganggo COUPON kami sareng dikirimkeun ka tujuan anu aya di Uni Éropa (EU), PPN sareng tugas (upami lumaku) parantos dilebetkeun kana harga COUPON na teu kedah mayar pajak tambahan.

Ogé pikeun langkung seueur:

- CHUWI Nawaran tingali - IEUH
- Kupon Komputer & Kantor tingali - IEUH
- 🇪🇺 Kupon Gudang EU tingali - IEUH
- 🇺🇸 Kupon Gudang AS tingali - IEUH

 

Gabung kana Saluran Telegram Kami

 

dasar

merek

Chuwi

ngetik Herobook hawa

warna

poék Gray

material

plastik

OS

Windows 10

basa

Bahasa Global

kamera

0.3MP

kibor

QWERTY (perenah Amérika)

batre

36.48Wh (4800mAh / 7.6V), Batré Polimér litium-ion

hardware

CPU type

Intel Celeron N4020

CPU fsaratna

Duad-Core, 1.1GHz-2.8GHz 

Téknologi prosés

14nm

GPU

Intel HD grafik 600

Ram

4GB DDR4

Mémori Hard Disk

126GB SSD (tiasa ngagedekeun SSD)

mamerkeun

ukuran layar

11.6 inci

mamerkeun ratio

16: 10

resolusi layar

11366 x 768 (FHD)

tipe layar

IPS 

Network

Wifi

Standar IEEE WLAN: 802.11ac / a / b / g / n / 2.4GHz / 5GHz

Bluetooth

4.2

Konéktipitas

USB 2.0

nuhun

USB 3.0 nuhun
Port DC nuhun

Slot Mini HDMI

nuhun

Port Headphone 3.5mm

nuhun

batur

beurat produk

0.9100kg

Pakét beurat

1.6500kg

ukuran produk

X x 277 189.5 17.2 mm 

Ukuran bungkusan

X x 320 250 50 mm  

daftar pakét

1 Laptop * 1

2. Pitunjuk Anggota * 1

3. Kartu Penjaminan * 1

4 Adaptor Kakuatan Asli * 3 (EU & UK & US)

 

spésifikasi:

                                                          Chuwi HeroBook Air 丨 Ringan, langkung deui

Description:

    Chuwi HeroBook Air anu anyar mangrupikeun laptop anu paling entéh dina séri laptop Chuwi, berkat layar 11.6 inci sareng awak ringan. kalayan desain tampilan rasio emas 16:10. Pilihan Intel N4020 anu kuat, masihan langkung seueur performa pikeun ngajalankeun perangkat lunak mainstream.

 

Fitur utama:

 

 Windows 10 OS Dipasang (Versi Global, Win11 didukung)

● 11.6 inci IPS 16:10 Layar kalayan 1366 x 768 Resolusi

● Intel N4020 Duad Core Dua Thread 1.1GHz, dugi ka 2.8GHz

● Intel HD Grafika 600 GPU 700Mhz Frékuénsi

● 4GB LPDDR4 RAM 128GB Diambung M.2 SSD

● Kaméra Hareup 0.3MP pikeun Poto sareng Obrolan Video

● 178 ° Nempo Angle kalayan Keyboard Ukuran lengkep

● Batré ageung 36Wh dugi ka 8 Jam Hirup

● 0.91KG Ringan sareng Kandel 17mm

 

ID:1900720 - SKUI48390

1900720HK
logo