[Stok EU - CZ] CHUWI HiPad Plus MT8183 Octa Core 4GB RAM 128GB ROM 11 Inci Layar 2K Android 10.0 Tablet

€ 168 € 254
[Stok EU - CZ] CHUWI HiPad Plus MT8183 Octa Core 4GB RAM 128GB ROM 11 Inci Layar 2K Android 10.0 Tablet
[Stok EU - CZ] CHUWI HiPad Plus MT8183 Octa Core 4GB RAM 128GB ROM 11 Inci Layar 2K Android 10.0 Tablet
€ 168 € 254
poé
0
0
jam
0
0
menit
0
0
detik
0
0

 

HARGA KUPON: 168

CHUWI HiPad Plus MT8183 Octa Core 4GB RAM 128GB ROM 11 Inci Layar 2K Android 10.0 Tablet

 

Kupon ieu sah ngan pikeun Éropah - CZ gudang!
BAYAR GRATIS sareng PENGANGKAPAN CEPAT ti Éropa!
Pikeun langkung terang ngeunaan Banggood Warehouse and Customs TAX anjeun tiasa maca IEUH

Ogé pikeun langkung seueur:

- CHUWI Nawaran tingali - IEUH
- Kupon Komputer & Kantor tingali - IEUH
- 🇪🇺 Kupon Gudang EU tingali - IEUH
- 🇺🇸 USA Warehouse Kupon tingali - IEUH

 

Gabung kana Saluran Telegram Kami

 

Fitur utama:
 
System 10.0 Android
The anyar Android OS 10.0 panurunan mounts tina gudang diperlukeun pikeun aktip tur runtime ngaronjatkeun kinerja alat.
Mediatek MT8183 Octa Core dugi ka 2.0GHz 
Éta didamel dina prosés 12 nm (henteu diverifikasi) sareng ngagaduhan dalapan inti CPU kalayan opat Cortex-A73 anu kuat sareng opat inti Cortex-A53 alit sacara ageung. Kartu grafik anu terintegrasi mangrupikeun ARM Mali-G72 kalayan tilu kluster ( MP3).
 
11 inci layar Full HD IPS
resolusi X 2176 1600 brings Anjeun jelas tinggi na pangalaman visual poto nu leuwih jelas.
 
4GB RAM ROM 128GB 
4G RAM badag tetep Sistim ngajalankeun Kuduna. Ogé 128G ROM pinuh tiasa ngarojong sagala aktip anjeun sarta kaperluan media.
 
Band 2.4GHz Dual / 5.0GHz WiFi
Pita leuwih pikeun anjeun milih. 2.4GHz Band is hadé dina penetrating halangan bari 5GHz band bakal nawiskeun speeds Connection gancang.

 

spésifikasi:

 dasar

 model

CHUWI HiPad Plus

 CPU

MT8183V / A.

 GPU

Mali-G72 MP3 700MHz

 inti

octa inti

 sistim

Android 10.0

 basa

Sora basa

 Ram

4GB LPDDR4

 Rom       

128G EMMC

 layar

11 Inci Layar Kapasitif IPS

 resolusi

2176 * 1600

kamera

Hareupeunana nyaéta 5.0MP Rear nyaéta 13.0MP

 batre

3.8V / 7300MAH

 beurat

505g

 ukuran

248.3 * 179.5 * 6.95mm

fungsi

 WIFI

IEEE 802.11 a / b / g / n / ac 2.4GHz / 5GHz

 Bluetooth

5.0

 OTG

sokongan

 GPS

teu sokongan

 G-sensor

sokongan

 4G

teu sokongan

 prekuensi

NO

Audio & Pidéo

 mikropon 

Diwangun-di

 Jelema nu ngomong

Diwangun dina 8R / 1W * 2PCS

 audio

AAC, AMR, MP3, OGG, WAV, ACC, M4A, FLAC

 gambar

JPEG, GIF, BMP, PNG, JPG

 video

3GP, AVI, MKV, MP4, M4V, WEBM, MPEG4

Konéktipitas

I / O Port

1 x Tipe C port 

1 x Slot Kartu SD Mikro(dugi ka 128GB)

Pakét Kalebet

Pakét Kalebet

 1 x CHUWI HiPad Plus PC tablet

 1 x carjer

 1 x Adaptor (adaptor gumantung kana nagara anu mésér)

 

ID: 1807610 - SKUH17016

1807610CZ
logo