[Saham EU - CZ] CMACEWHEEL RX20 Hiji Roda 15Ah 48V 750W Listrik Sapédah

€ 976,05 € 82,08
[Saham EU - CZ] CMACEWHEEL RX20 Hiji Roda 15Ah 48V 750W Listrik Sapédah
[Saham EU - CZ] CMACEWHEEL RX20 Hiji Roda 15Ah 48V 750W Listrik Sapédah
€ 976,05 € 82,08

HUNGUNG € 976,05 ngan pikeun [EU Direct] CMACEWHEEL RX20 Hiji Roda 15Ah 48V 750W 20in Fold Electric Bike 45km / h Max Speed ​​City E Bike - Hideung

 

Milarian kupon sanés pikeun CMACEWHEEL RX20 One - IEUH
Langkung nawaran - IEUH
Kanggo Sadayana BARU Banggood Olahraga & Kupon Luar ningali - IEUH

 

Kupon ieu sah ngan pikeun UÉ - CZ gudang! BAYAR GRATIS sareng PENGANGKAPAN CEPAT ti Éropa! Pikeun terang langkung seueur ngeunaan Banggood Warehouse and Customs TAX anjeun tiasa maca IEUH

 

Gabung kana Saluran Telegram Kami

 

spésifikasi:

brand:CMACEWHEELTirus:CST 20 * 4.0dina
model:RX20Kamampuh batré:15AH 48V
pigura:alloy aluminiumJenis Batré:18650 batré litium
marake: disc marake mileage:

Éléktrik murni: 40-60km

Modeu PAS: 70-110km

Speed ​​Gear:

speed gear 5

Daya motor:750W ( Hiji Kabayang )
Modeu tunggang tilu:

1. Modeu hungkul listrik

2. modeu Ngabuburit (tanpa listrik)

3. Modeu asistén

Kacepetan Top: 45km / h
pola: Electric, Gerak, Helpouter Kelas Maksimum: 45 °
Beurat bersih:

27KG

Carger Dipeunteun

Input tegangan:

100-240V

Beurat kotor:

36KG

Carger Dipeunteun

ayeuna:

2A
Sertipikat:

CE, EN

(Mangga pencét "CE" atanapi "EN"

pikeun kéngingkeun bijil)

warna:

hideung

Pajak:

Pajak bébas

 

Sering Dibeuli Babarengan:

 

ID: 1792951 - SKUG94856

1792951CZ
logo