DJI Mavic Mini 2 10KM FPV kalayan 4K Kaméra 3-Axis Gimbal 31mins Flight Time 249g Ultralight GPS RC Drone Quadcopter RTF

$556 $999
DJI Mavic Mini 2 10KM FPV kalayan 4K Kaméra 3-Axis Gimbal 31mins Flight Time 249g Ultralight GPS RC Drone Quadcopter RTF
DJI Mavic Mini 2 10KM FPV kalayan 4K Kaméra 3-Axis Gimbal 31mins Flight Time 249g Ultralight GPS RC Drone Quadcopter RTF
$556 $999

$ 556 🇺🇸 atanapi € 483 🇪🇺

 

HARGA KUPON: $556 🇺🇸 atanapi € 483 🇪🇺

DJI Mavic Mini 2 10KM FPV sareng 4K Kaméra 3-Axis Gimbal 31mins Flight Time 249g Ultralight GPS RC Drone Quadcopter RTF - DJI Mini 2 Fly More Combo

* Punten kanggo PPN Uni Éropa: Barang anu dipésér nganggo COUPON kami sareng dikirimkeun ka tujuan anu aya di Uni Éropa (EU), PPN sareng tugas (upami lumaku) parantos dilebetkeun kana harga COUPON na teu kedah mayar pajak tambahan.

Ogé pikeun langkung seueur:

- DJI Nawiskeun tingali - IEUH
- Hobi Mainan sareng Kupon Robot ningali - IEUH
- 🇪🇺 Kupon Gudang EU tingali - IEUH
- 🇺🇸 Kupon Gudang AS tingali - IEUH

 

Gabung kana Saluran Telegram Kami

 


 
Gancang Mimitian Guide
Fitur:


- 【PAKÉ CAHAYA, NGAPUNG GRATIS At: Kurang tina 249 g, beuratna sakilo apel sareng pas kana dampal panangan anjeun. Kompak sareng merenah, drone leutik ieu mangrupikeun perjalanan perjalanan idéal anjeun, ngarobih kumaha anjeun néwak kenangan karesep anjeun. - 【3-AXIS GIMBAL WITH 4K CAMERA】: Kaméra 12MP di langit nganteurkeun eusi anu dijamin matak ngirut. Marengan pidéo 4K / 30fps sareng gimbal bermotor 3 sumbu, Mini 2 mastikeun kualitas gambar anu saé anu teras-terasan lancar teu paduli kumaha petualangan piloting anjeun. - 【OCUSYNC 2.0 VIDEO TRANSMISSION】: Mini 2 ngadukung dugi ka 10km transmisi pidéo HD sareng ngagaduhan kamampuan anti gangguan anu hadé, masihan anjeun kamampuan ngapung langkung jauh sareng ningali anu langkung jelas. - 【PERFORMANCE POWERFUL】: Kalayan umur batre maksimal 31 menit, DJI Mini 2 masihan langkung ti cekap waktos kanggo nyusun gambar anu sampurna. Mini 2 tiasa nolak angin tingkat 5 sareng angkat di ketinggian maksimal 4,000 méter, janten rekaman anjeun stabil bahkan nalika ngalayang sapanjang garis basisir anu awis atanapi luhur di luhur leuweung alpine. - 【4X ZOOM】: Henteu kedah caket pisan pikeun impian anjeun. 4x zum digital ngajantenkeun langkung aman sareng langkung merenah nalika transisi antara nembak anu benten jarak sareng komposisi. - 【QUICKSHOTS】: Kalayan sababaraha ketikan, DJI Mini 2 otomatis ngarékam sareng némbak pidéo tingkat propésional pikeun dibagi langsung dina média sosial. Naha anjeun pamula atanapi flyer anu langkung berpengalaman, aplikasi DJI Fly ngabantosan anjeun ngahasilkeun hasil anu saé kumplit sareng soundtracks sareng saringan. - AT KOMPATIBITAS】: Aplikasi DJI Fly peryogi ios v10.0, Android v6.0, atanapi saluhureuna.


Pakét Kalebet:

Mini 2:
1 x Pesawat 1 x Jauh Controller 1 x Bateri hiber calakan 1 x Pasangan Alat Gancang 1 x Tipe-C Kabel 1 x Protéksi Gimbal 3 x Kabel RC (USB / USB-C / Lampu /) 1 x Pasangan Kontrol Suku cadang 6 x Spare Screw 1 x Obeng
Mini 2 Fly More Combo:
1 x Pesawat 1 x Jauh Controller 3 x Calakan Batre hiber 3 x Pasangan Suku cadang 1 x Tipe-C Kabel 1 x Palindung Gimbal 3 x Kabel RC (USB / USB-C / Cahaya) 1 x Pasangan Batang Kontrol Spare 18 x Spare Screw 1 x Obeng 1 x Panyekel Propeller 1 x Hub Ngecas Dua arah 1 x DJI 18W USB Carger 1 x Kantong bahu

Asesoris anu Disarankeun: Pakarang Drone Asli nganggo Motor Propeller Kaluaran Gancang Asli Props Asli Penjaga Alat Kaméra Gimbal Asli URUAV UV / CPL / ND / ND-PL Lens Filte URUAV UV / CPL / ND / ND-PL Lens Filtes Combo

Kartu Memori FLYHAL 64GB U3 V30 A2 160MB / s

 

spésifikasi:

kapal udara

Takeoff Beurat <249 g
dimensi Dilipet: 138 × 81 × 58 mm (L × W × H) Henteu dilipet: 159 × 203 × 56 mm (L × W × H) Henteu dilipet (kalayan baling-baling): 245 × 289 × 56 mm (L × W × H)
Jarak Diagonal (baling-baling teu kaasup) 213 mm
Kacepetan Max Ascension 5 m / s (S Mode) 3 m / s (N Mode) 2 m / s (Mode C)
Laju Turunan Max 3.5 m / s (S Mode) 3 m / s (N Mode) 1.5 m / s (Mode C)
Max Speed

(caket permukaan laut, teu aya angin)

16 m / s (S Mode) 10 m / s (N Mode) 6 m / s (Mode C)
Langit-langit Layanan Max Luhureun Luhur Laut

4000 m

(2000 m nalika angkat sareng penjaga baling-baling)

Waktos Ngalayang Max 31 menit (diukur bari ngalayang dina 4.7 m / s dina kaayaan teu aya angin)
Résistansi Angin Max 8.5-10.5 m / s (Skala 5)
Max Dengdekkeun Angle

40 ° (S Mode) 25 ° (N Mode) 25 ° (C Mode)

Dugi ka 40 ° handapeun angin anu kuat

Laju Angular Max

130 ° / s (S Mode) 60 ° / s (N Mode) 30 ° / s (Mode C)

Bisa disaluyukeun janten 250 ° / s kalayan aplikasi DJI Fly

Suhu operasi 0 ° dugi ka 40 ° C (32 ° dugi ka 104 ° F)
Frékuénsi operasi 2.400-2.4835 GHz, 5.725-5.850 GHz
Daya pamancar (EIRP)

2.400-2.4835 GHz

FCC ≤ 26 dBm CE ≤ 20 dBm SRRC ≤ 20 dBm 5.725-5.850 GHz FCC ≤ 26 dBm CE ≤ 14 dBm SRRC ≤ 26 dBm

GNSS GPS + GLONASS + GALILEO
Kisaran Akurasi Ran-ge Nangtung: ± 0.1 m (kalayan Posisi Visi), ± 0.5 m (sareng Posisi GPS) Horisontal: ± 0.3 m (sareng Posisi Visi), ± 1.5 m (sareng Posisi GPS)

Gimbal

Mékanis Ran-ge Dengdekkeun: -110 ° dugi ka 35 ° Gulung: -35 ° dugi ka 35 ° Panci: -20 ° dugi ka 20 °
Dikawasa Ran-ge Dengdekkeun: -90 ° ka 0 ° (setting standar) -90 ° ka + 20 ° (diperpanjang)
stabilisasi 3axis (Dengdekkeun, gulung, panci)
Kecepatan Kontrol Max (Dengdekkeun) 100 ° / s
Geter Angular Ran-ge ± 0.01 °

System sensing

Ka handap Operasi Ran-ge: 0.5-10 m
Lingkungan operasi Permukaan anu henteu reflektif, tiasa ditingali Kamamparan anu nyéépkeun (> 20%, sapertos trotoar semén) Lampu anu cekap (lux> 15, Lingkungan paparan normal lampu neon jero rohangan)

kamera

sensor 1 / 2.3 "Piksel CMOS Épéktip: 12 MP
lensa FOV: 83 ° 35 mm Format Sarua: 24 mm Aperture: f / 2.8 Jarak Moto: 1 m dugi ∞
ISO Rang-ge

Pidéo: 100-3200 (Otomatis)

100-3200 (Manual) Poto: 100-3200 (Otomatis) 100-3200 (Manual)

Shutter Speed Shutter éléktronik: 4-1 / 8000s
Ukuran Gambar Anu Masih 4:3: 4000×3000 16:9: 4000×2250
Masih Modeu Fotografi

Single shot Interval: JPEG: 2/3/5/7/10/15/20/30/60 s

JPEG + RAW: 5/7/10/15/20/30/60 s Auto Exposure Bracketing (AEB): 3 pigura kurung dina 2/3 EV Bias Panorama: Sphere, 180 °, sareng Lebar

Resolusi video

4K: 3840 × 2160 @ 24/25 / 30fps

2.7 K: 2720 × 1530 @ 24/25 / 30fps FHD: 1920 × 1080 @ 24/25/30/48/50 / 60fps

Max Pidéo Bitrate 100 Mbps
Rentang Zum 4K: 2x 2.7K: 3x FHD: 4x
Modeu QuickShot Dronie, Heliex, Rocket, Circle, Boomrang
Didukung Sistem File FAT32 (-32 GB) exFAT (> 32 GB)
Format poto JPEG / DNG
Format video MP4 (H.264 / MPEG-4 AVC)

Jauh Controller & Pangiriman Video

Frékuénsi operasi 2.400-2.4835 GHz, 5.725-5.850 GHz
Jarak Transmisi Max (teu kahalangan, bébas tina gangguan) 10 km (FCC) 6 km (CE) 6 km (SRRC) 6 km (MIC)
Jajaran Transmisi Sinyal (FCC) Interferensi Kuat (bentang kota, garis tetempoan terbatas, seueur sinyal anu saling bersaing): Perkiraan. 3 km Gangguan Sedeng (bentang pinggiran kota, garis pandangan terbuka, sababaraha sinyal anu saling bersaing): Perkawis. 6 km Gangguan Rendah (lanskap kabuka garis tetempoan anu seueur, sababaraha sinyal anu saling bersaing): Perkiraan. 10 km
Suhu operasi 10 ° dugi ka 40 ° C (14 ° dugi ka 104 ° F)
Daya pamancar (EIRP) 2.400-2.4835 GHz FCC ≤ 26 dBm CE ≤ 20 dBm SRRC ≤ 20 dBm MIC ≤ 20 dBm 5.725-5.850 GHz FCC ≤ 26 dBm CE ≤ 14 dBm SRRC ≤ 26 dBm
Kamampuh batre 5200 mah
Operasi Ayeuna / Volltage 1200 mah 3.7 V (Android) 700 mah 3.7 V (ios)
Ukuran Alat Mo-bili anu didukung Panjangna maks: 92 mm
Jenis Port USB anu dirojong Cahaya, Micro USB (Type-B), USB Type-C
Sistem Transmisi Pidéo OcuSync 2.0
Kualitas Témbong Langsung Jauh Controller: 720p / 30fps
Max. Laju bit 8 Mbps
Latency (gumantung kana kaayaan lingkungan sareng alat sélulér) Sakitar 200 ms

Calakan Batre hiber

kapasitas 2250 mah
Tegangan 7.7 V
Ngecas Batas Volltage 8.8 V
Jenis Batré LiPo 2S
tanaga 17.32 Wh
Beurat net 86.2 g
Max Ngecas Daya 29 W
Ngecas Suhu Ran-ge 5 ° dugi ka 40 ° C (41 ° dugi ka 104 ° F)

carjer

ngasupkeun 100-240 V, 50/60 Hz, 0.5A
hasil 12V 1.5 A / 9V 2A / 5V 3A
dipeunteun daya 18 W
aplikasi
nami DJI Bral
Sistem Operasi anu diperyogikeun iOS v10.0 atanapi engké Android v6.0 atanapi engké
Kartu SD dirojong Kartu SD dirojong UHS-I Speed ​​Kelas 3 atanapi saluhureuna diperyogikeun. Daptar kartu microSD anu disarankeun tiasa dipendakan di handap ieu

 

ID:1767051 - SKUG56689

1767051CN
logo