[Stok EU - CZ] DOUHE DH-QN06 Pemanas Listrik 500W Dua Gear Blower Udara Haneut Bising Rendah pikeun Asrama Kantor Imah

€ 13 € 31
[Stok EU - CZ] DOUHE DH-QN06 Pemanas Listrik 500W Dua Gear Blower Udara Haneut Bising Rendah pikeun Asrama Kantor Imah
[Stok EU - CZ] DOUHE DH-QN06 Pemanas Listrik 500W Dua Gear Blower Udara Haneut Bising Rendah pikeun Asrama Kantor Imah
€ 13 € 31
poé
0
0
jam
0
0
menit
0
0
detik
0
0

 

HARGA KUPON: 13

DOUHE DH-QN06 Electric Heater 500W Two Gear Warm Air Blower Low Noise for Home Office Dorm

 

Kupon ieu sah ngan pikeun Éropah - CZ gudang!
BAYAR GRATIS sareng PENGANGKAPAN CEPAT ti Éropa!
Pikeun langkung terang ngeunaan Banggood Warehouse and Customs TAX anjeun tiasa maca IEUH

Ogé pikeun langkung seueur:

– DOUHE Offers see – IEUH
- Kupon Perkakas Bumi tingali - IEUH
- 🇪🇺 Kupon Gudang EU tingali - IEUH
- 🇺🇸 USA Warehouse Kupon tingali - IEUH

 

Gabung kana Saluran Telegram Kami

 

Fitur utama:

● Rapid Heating: The heating wire heats up, the resistance is small and the heat is fast.

● Horizontal and Vertical Dual Use: Two ways to use, meet your different needs.

● Dual Fan: High-efficiency heating wire heating can be quickly started within a few seconds, and can maintain normal temperature for a long time.

● Perlindungan Overheating: Built-in temperature detection sensor, when the body temperature is overheated, it will automatically cut off the power and stop heating to prevent fire.


 

spésifikasi:

spésifikasi

Brand: DOUHE
Model: DH-QN06
Tegangan dipeunteun: 220V
Power dipeunteun: 500W
Gear Adjustment: 2 gear
Heating Type: heating wire heating
Shaking Angle: 25°
Panjang Kabel Kakuatan: 1.2m
ukuranPackage Weight: about 0.42 kg 
Ukuran produk: 19.50 x 13.00 x 7.50 cm
Eusi pakét

1 x Electric Heater, 1 x Manual, 1 x CN Plug (Kami bakal ngirim anjeun adaptor anu numutkeun ka nagara anjeun)

 

ID: 1770450 - SKUG31206

1770450CZ
logo