Masing-masing TX16S

$155 $219
Masing-masing TX16S
Masing-masing TX16S
$155 $219

$ 155 🇺🇸 atanapi € 137 🇪🇺

 

HARGA KUPON: $155 🇺🇸 atanapi € 137 🇪🇺

Eachine TX16S Aula Sensor Gimbals 2.4GHz 16CH Internal Multi-protokol RF System OpenTX Radio Transmitter pikeun RC Drone - Mode 2 (Throttle Left Left)

* Punten kanggo PPN Uni Éropa: Barang anu dipésér nganggo COUPON kami sareng dikirimkeun ka tujuan anu aya di Uni Éropa (EU), PPN sareng tugas (upami lumaku) parantos dilebetkeun kana harga COUPON na teu kedah mayar pajak tambahan.

Ogé pikeun langkung seueur:

- Masing-masing Nawaran tingali - IEUH
- Hobi Mainan sareng Kupon Robot ningali - IEUH
- 🇪🇺 Kupon Gudang EU tingali - IEUH
- 🇺🇸 Kupon Gudang AS tingali - IEUH

 

Gabung kana Saluran Telegram Kami

 

Eachine TX16S Aula Sensor Gimbals 2.4GHz 16CH Internal Multi-protokol RF System OpenTX Radio Transmitter pikeun RC Drone

(Manual pamaké)

Ngaran merek: Unggal

Nami barang: TX16S Radio Transmitter

Ukuran: W183 * H212 * T66mm

Beurat: 736g (tanpa batré)

Tegangan: DC7-8.4V

Batré kompartemen: 25 * 52 * 97mm

Batré: 2 x 18650 (baki disayogikeun) atanapi 2S lipo (aki teu kalebetkeun)

Ayeuna: 400mah (teu kaasup modul luar)

Saluran: 16ch

Slot Micro SD Éksternal: Kalebet Kartu

Fitur:

Pratél modél pesawat panas sayogi pikeun masing-masing

STM32F429BIT6 MCU

Kelas industri IPS 4.3 inci 480 * 272 layar warna anu tiasa kabaca di luar

Cocog sareng OpenTX

Tombol ménu kabayang

Gimbal sénsor HALL Kualitas Tinggi HALL lengkep sareng CNC Aluminium Facias

- Wates Wisata Tongkat. Giliran jarum jam pikeun ningkatkeun perjalanan, belok jarum jam dugi ka ngirangan perjalanan

- Tegangan Axis Vertical (Up-Down). Giliran jarum jam pikeun ningkatkeun tegangan iteuk, giliran jarum jam dugi ka ngirangan tegangan iteuk

- Horisontal Axis Tensioner (Kénca-Katuhu). Hurungkeun arah jarum jam pikeun ningkatkeun tegangan teken, belok jarum jam dugi ka ngirangan tegangan iteuk

- Gimbal Mode Setting. Hurungkeun arah jarum jam pikeun nganonaktifkeun mandiri (Throttle), belok jarum jam dugi ka tiasa mandiri (Elevtor)

Sistem RF Multi-protokol internal

Pangrojong Kacepetan Asli TBS Crossfires (400K)

Ngarojong Telemetry (Protokol sareng gumantung ti Panarima)

Memori 16M (tiasa dikembangkeun ku kartu Micro SD)

Fungsi sora

Fungsi panginget geter

Ningkat slot modul JR

Tombol Mode 6-Hiber (Pixhawk sareng seueur deui!)

Tampilan status LED tilu warna

Port Ngecas USB-C kalayan Manajemén Batré 2cell. 1.5A Max Ayeuna

USB-C Simulator sareng port konéksi PC

Palabuhan UART éksternal pikeun ngalegaan kamampuan radio anjeun.

Sistem RF Multi-protokol internal

Cypress Semiconductor CYRF6936: DSM / DSMX, Walkera Devo

Texas Instrumén CC2500: FrSky, Futabas SFHSS

Amiccom A7105: FlySky, FlySky AFHDS2A, Hubsan

Nordic Semiconductor NRF24L01: HiSky, Syma, ASSAN sareng kaseueuran modél Cina anu sanés

Data RF Chip

Sistem RF internal TX16S nampilkeun modul CC2500, NRF24L01, A7105 sareng CYRF6936 RF Chip sadayana diintegrasikeun dina hiji papan. Modul ieu seuseueurna protokol RF anu kawéntar dinten ayeuna (Tingali data RF Chip di handap). Modul RF internal RadioMaster bakal ngadukung pembaruan firmware langsung tina sistem Operasi radio. Teu aya prosedur pembaruan anu rumit.

Pakét Kalebet:

1 x TX16S Radio pamancar

1 x Kabel USB-C

1 x 18650 Dulang Eachine TX16S1 x 18650 Dulang

 

ID:1837632 - SKUH32276

1837632CN
logo