Oneplus 8T Global Vérsi 12GB 256GB Smartphone

$543 $719
Oneplus 8T Global Vérsi 12GB 256GB Smartphone
Oneplus 8T Global Vérsi 12GB 256GB Smartphone
$543 $719
poé
0
0
jam
0
0
menit
0
0
detik
0
0

$ 543 🇺🇸 / € 463 🇪🇺

 

HARGA KUPON: $543 / € 463 🇪🇺

Original OnePlus 8T 5G Global Version KB2003 12GB 256GB Snapdragon 865 NFC Android 11 6.55 inch FHD+ HDR10+ 120Hz Fluid AMOLED Screen 48MP Quad Camera 65W Warp Charge Smartphone – Green

* Punten kanggo PPN Uni Éropa: Barang anu dipésér nganggo COUPON kami sareng dikirimkeun ka tujuan anu aya di Uni Éropa (EU), PPN sareng tugas (upami lumaku) parantos dilebetkeun kana harga COUPON na teu kedah mayar pajak tambahan.

Ogé pikeun langkung seueur:

– Oneplus Offers see – IEUH
- Kupon Telepon & Telekomunikasi tingali - IEUH
- 🇪🇺 Kupon Gudang EU tingali - IEUH
- 🇺🇸 USA Warehouse Kupon tingali - IEUH

 

Gabung kana Saluran Telegram Kami

 

 

 

spésifikasi:

model

 OnePlus 8 sadunya Version KB2003 (12GB+256GB)

Network

 2G: GSM: B2 / B3 / B5 / B8

 3G: WCDMA: B1/B2/B4/B5/B8/B9/B19

 4G: FDD-TLE: B1/B2/B3/B4/B5/B7/B8/B12/B13/B17/B18/B19/B20/B25/B26/B28/B32/B66

        TDD-LTE: B34/B38/B39/B40/B41

 5G: NSA: N1/N3/N7/N28/N41/N78

 5G: SA: N41 / N78

 MIMO: LTE: B1/B3/B7/B38/B41

             NR: N1 / N3 / N7 / N78

 Catetan: Jaringan jaringan sareng panggunaan frekuensi sering gumantung kana panyebaran operator lokal.

 Slot Kartu SIM: Dual SIM Dual Siaga(2 Kartu SIM Nano)

Klik di dieu pikeun frekuensi jaringan nagara anjeun. Mangga parios sareng operator / panyayogikeun sateuacan mésér barang ieu.

hardware

 OS: OxygenOS dumasarkeun kana Android 11

 CPU: Snapdragon 865 (7nm +), Octa-core (1 × 2.84 GHz Kryo 585 & 3 × 2.42 GHz Kryo 585 & 4 × 1.8 GHz Kryo 585)

 5G Chipset: X55

 GPU: Adreno 650

 RAM: 12GB, LPDDR4X

 ROM: 256GB, UFS 3.1 2-LANE

 Ngalegaan Kartu: Henteu

mamerkeun

 Ukuran Tampilan: 6.55 inci, 103.6 cm2 (~ 87.0% rasio layar-ka-awak)

 Ketik: 120Hz Cairan AMOLED, HDR10 +

 Resolusi: 1080 x 2400 piksel, FHD +, rasio 20: 9 (~ 402 ppi density)

 Perlindungan: Corning Gorilla Glass 5

 Fitur: Dukung sRGB, Tampilan P3, Modeu Maca, Modeu Peuting, Warna Vibrant

Kamera pungkur

 Quad Rear Camera: 48MP + 16MP + 5MP + 2MP

 Kaméra Utama: 48MP

 Sénsor: Sony IMX586

 Ukuran piksel: 0.8µm / 48 MP, 1.6µm / 12 MP opat dina hiji

 Lensa Jumlah: 6P

 OIS: Leres

 EIS: Sumuhun

 Aperture: f / 1.7

 Lensa Angle Ultra Lebar: 16MP

 Aperture: f / 2.2

 Widang Témbong: 123 °

 Lensa Makro: 5MP

 Lensa monochrome: 2MP

 Kilat: Dual LED Flash

 Autofokus: Multi Autofocus (PDAF + CAF)

 video:

  Pidé 4K di 30 / 60 fps

  1080p pidéo dina 30 / 60 fps

  Gerak Super Lalaunan: Video 1080p dina 240 fps, video 720p dina 480 fps

  Selang Waktu: 1080p dina 30 fps, 4K dina 30 fps

  video Editor

 Fitur: CINE Aspect Ratio Video Recoding, Video Potret, UltraShot HDR, Nightscape, Macro, Potret, Pro Mode, Panorama, Smart Pet Capture, AI Scene Detection, RAW Image, Filter, Video Focus Tracking, Super Stable, Video Nightscape

Kamera hareup

 Kamera hareup: 16MP

 Sénsor: Sony IMX471

 Ukuran piksel: 1.0 µm

 EIS: Sumuhun

 Pokus otomatis: Fokus anu Dibereskeun

 Aperture: f / 2.4

 video:

  Video 1080p dina 30 fps

  Waktos-Sela

 Fitur: Face Unlock, HDR, Screen Flash, Face Retouching

basa

 Ngarojong multi-basa.

Batré & Ngecas

 Batré: Batré Li-Po 4500mAh henteu tiasa dicabut

 Ngecas Daya: 65W (10V / 6.5A)

 Ngecas Gancang: 65W, 100% dina 39 mnt (diémbarkeun)

 Antarmuka muatan: USB Type-C 3.1, USB On-The-Go

  Jenis Carger: Tipe AS

Fitur séjén

 WIFI: 2 × 2 MIMO, Dukungan 2.4G / 5G, Dukungan WiFi 802.11 a / b / g / n / ac / kampak

 Bluetooth: BT5.1

 Posisi: GPS (L1 + L5 Dual Band), GLONASS, Galileo (E1 + E5a Dual Band), Beidou, A-GPS

 Sénsor: Akselerometer, Kompas Éléktronik, Gyroscope, Sensor Lampu Sakitar, Sensor Deukeutna, Sensor Core, Sensor Flicker-Detect, Barometer

 Pilihan Buka konci: In-display Fingerprint Unloc + Face Unlock

 NFC: nuhun

 OTG: Sumuhun

 Radio FM: Henteu

 Port Earphone: Tipe-c

 Audio: Dual Stereo Speaker, dukungan pembatalan noise, Dolby Atmos

Ukuran & Beurat

 Product Size: 160.7*74.1*8.4mm (6.33*2.92*0.33in)

 Beurat Produk: 188g (6.63oz)

Daptar bungkusan

 1 x OnePlus 8T Smartphone

 1 x Warp Charge 65 Adaptor Daya

 1 x Warp Charge Type-C kana Type-C Cable

 1 x Gancang Mimitian Guide

 1 x Surat Wilujeng

 1 x Inpormasi Kasalametan sareng Kartu Garansi

 1 x LOGO Stiker

 1x Kasus Telepon

 1 x Palindung layar

 1 x SIM Dulang Ejector

 

ID:1840937 - SKUH67018

1840937HK
logo