HARGA PANGSAÉNA

[Stock EU - CZ] FIMI X8 SE FPV One Batteries Versi

€ 303 € 479
[Stock EU - CZ] FIMI X8 SE FPV One Batteries Versi
[Stock EU - CZ] FIMI X8 SE FPV One Batteries Versi
€ 303 € 479

perkenalan Naha leres anjeun milari drone anu pantes pikeun fotografi, anu dibarengan kaméra 4K sareng sakumpulan seueur sorotan keren sareng hargana teu dugi ka $ 1000? Nya Xiaomi Fimi X8 SE tiasa janten drone anu anjeun milari.

Kami sacara gembleng sadar yén DJI ngabalukarkeun pasar drone konsumén, khususna di luhur pasar fotografi drone garis sareng séri drone Phantom sareng Mavic. Sanaos kitu, upami anjeun henteu ngagaduhan kakuatan kauangan pikeun garis luhur drone DJI, aya pilihan anu langkung saé sareng drone Xiaomi FIMI X8 SE aya dina daptar.

Desain anu Desain drone FIMI X8 SE leres-leres unik anu katingalina total sapertos barang pinter anu sesuai harepan. Drone anu tiasa dilipat ieu kalebet struktur super serbaguna anu ngajantenkeun rongkah. Éta dilengkepan opat panangan mesin anu tiasa dilipat anu masihan drone sakedik angkat sareng panjang anu luar biasa pikeun ningkatkeun kakuatanna. Jangjangna nyumbang seueur ton penampilan drone, dina komponén anu luar biasa nyaéta inovasi anu tiasa dilipat. Dina titik nalika drone runtuh, ukuranana langkung ageung tibatan telepon sélulér. Ieu mangrupikeun struktur anu luar biasa sareng ergonomis pikeun voyagers. Ogé, kadali jauh nyarupaan PSP. Éta nyorot anténeu dobel nuju tungtungna. Di kénca dasar, anjeun tiasa mendakan tombol kakuatan anu disumputkeun dina sliver. Liwat tombol kakuatan mangrupikeun tempat saklar konéktip konéksi ayana. Biasana dikenal salaku mode Olahraga / GPS. Di handapeun tombol kakuatan nyaéta Smart Return ka tombol home. Luhureun sadaya, alat éta masihan panémbong ahli anu ngajantenkeun anjeun hoyong gaduhna tanpa mikiran fitur-fiturna.

[Stock EU - CZ] FIMI X8 SE FPV One Batteries Versi

kamera Teu diragukeun, unsur dasar tina drone ieu nyaéta kaméra 4K anu saé, éta mangrupikeun sakedik perangkat keras anu ngamungkinkeun anjeun ningali dunya ti luhur dina lengkep HD. Ieu alesan kuring pikeun hiji drone cinta, anjeun kéngingkeun kasempetan kanggo jalan-jalan di dunya sapertos anu henteu pernah ngagaduhan pilihan pikeun sareng FIMI X8 SE anjeun kéngingkeun kaistiméwaan pikeun ningali éta dina HD lengkep. Kaméra 4K kéngingkeun stabilitas ku gimbal mékanis 3 sumbu anu bakal ngaleungitkeun naon waé distorsi anu masihan anjeun gambar sareng rékaman super lemes bahkan dina kaayaan angin ngahiliwir. Kalayan kaméra 4K, anjeun tiasa ngarékam dina 30FPS sareng langsung ngalirkeun pidéo langsung ka telepon sélulér dimana anjeun ngagaduhan pilihan pikeun ngarobih sareng Bagikeun rékaman anjeun ku média online. Kaméra ngiringan sénsor Sony ½.3 inci anu ngiringan HDR anu bakal néwak detil gambar anu langkung menonjol sareng masihan anjeun palindaran anu hadé. Kaméra cocog pikeun nyandak poto hawa anu narik ati dina 12MP, spésifikasi tina kaméra nyalira pantes biaya drone.

jauh Control Kuring kedah nangtoskeun standout controller jauh diantara anu sanés anu kuring kantos titénan, éta pikaresepeun diwangun sareng raoseun hébat dina panangan anjeun. Sadaya kontrol sanés nanaon tapi sesah dihontal, sareng ngagaduhan ruang lingkup transmisi anu ageung sakitar 5km, ieu mangrupikeun jajaran anu langkung menonjol tibatan Parrot Anafi sareng Mavic Pro. Aya kadali pikeun badarat, lepas landas, nyandak gambar sareng video sareng pencét anu bakal ngantep anjeun ngatur gimbal mékanis.

Fitur séjén Drone ngiringan batré lipo pinter anu masihan gadget durasi hiber sakitar 30 menit. Ieu sami sareng Air sareng DJI Mavic. Aplikasi FIMI Navi tiasa dianggo kalayan alat ios sareng Android, éta ngagaduhan saderhana pikeun ngagunakeun antarpamuka anu naluri sareng éta mangrupikeun aplikasi anu masihan anjeun asup kana seueurna sorotan anu luar biasa anu didaptarkeun ku gadget.

kacindekan Xiaomi FIMI X8 SE mangrupikeun drone kaméra fenomenal anu bakal ngamungkinkeun anjeun nyandak rékaman anu hébat sareng gambar nganggo kaméra 4K na. Éta pilihan anu pantes kontras sareng pesaing anu langkung mahal sareng anjeun kéngingkeun sorotan anu sami. Kalayan inovasi hiber na ditingkatkeun sareng saderhana ngagunakeun regulator sareng aplikasi, automaton cocog pikeun pilot anu berpengalaman sareng anu teu ngalaman. Banggood.com mangrupikeun tempat anu sampurna pikeun mésér drone ieu dina tingkat anu pangsaéna.

 

Hungkul € 303 kanggo FIMI X8 SE 2020 8KM FPV Kalayan 3 sumbu Gimbal 4K Kaméra HDR Pidéo GPS 35mins Flight Time RC Quadcopter RTF One Battery Version - Bodas Teu aya FIMI Premium Care

 

Pikeun Langkung Nawaran FIMI tingali - IEUH
Kanggo Sadayana BARU Banggood Hobi Mainan sareng Kupon Robot ningali - IEUH

 

Kupon ieu sah ngan pikeun Éropah - CZ gudang! BAYAR GRATIS sareng PENGANGKAPAN CEPAT ti Éropa! Pikeun terang langkung seueur ngeunaan Banggood Warehouse and Customs TAX anjeun tiasa maca IEUH

 

Gabung kana Saluran Telegram Kami

 

spésifikasi:

barang 2020 Vérsi 2018 Vérsi
FIMI X8 SE RC Quadcopter
dimensi: 204 x 106 x 72.6mm
Ukuran diagonal: 372mm
Item beurat: 765g
Akurasi kumalayang Nangtung: ± 0.1m (Dina kisaran deteksi ultrasonik) ± 5m (nalika GPS Positioning aktip) 
Akurasi hover Horisontal: ± 1.5m
Kecepatan naék Max: 5m / s
Kecepatan turunna maks: 4m / s
Speed ​​pelayaran Max: 18m / s
Ketinggian wates ngalayang: 500m
Waktu hiber maksimal (henteu aya angin): Sakitar 35mins (dina 8m / s laju tetep) Ngecas Waktos: 3.5h
Rintangan angin: 50kph
Sistem posisi satelit: GPS + GLONASS + BEIDUO
Frékuénsi operasi: 5.725-5.850 GHz
Pakét Beurat: sakitar 1.97KG
Ukuran Paket: 287 x 247 x 96mm
dimensi: 204 x 106 x 72.6mm
Ukuran diagonal: 372mm
Item beurat: 790g
Akurasi kumalayang Nangtung: ± 0.1m (Dina kisaran deteksi ultrasonik) ± 5m (nalika GPS Positioning aktip) 
Akurasi hover Horisontal: ± 1.5m
Kecepatan naék Max: 5m / s
Kecepatan turunna maks: 4m / s
Speed ​​pelayaran Max: 18m / s
Ketinggian wates ngalayang: 500m
Waktu hiber maksimal (henteu aya angin): ngeunaan 33mins (dina 8m / s laju tetep) Ngecas Waktos: 3.5h
Rintangan angin: 50kph
Sistem posisi satelit: GPS + GLONASS
Frékuénsi operasi: 5.725-5.850 GHz
Pakét Beurat: sakitar 1.97KG
Ukuran Paket: 287 x 247 x 96mm
jauh controller
Diménsi: 203.8 × 91 x 46.6mm
Beurat: 370g
Frékuénsi operasi: 5.725-5.850GHZ
Jarak kadali Max: Ngeunaan 8000m
Batré: batré litium 3900mAh
Tegangan nominal: 3.7V
Tipe port muatan: Micro USB
Input: 5V -2A   Modeu: Mode 2 ( throttle leungeun kénca)
Diménsi: 203.8 × 91 x 46.6mm
Beurat: 370g
Frékuénsi operasi: 5.725-5.850GHZ
Jarak kadali Max:  Sakitar 5000m
Batré: batré litium 3900mAh
Tegangan nominal: 3.7V
Tipe port muatan: Micro USB
Input: 5V -2A   Modeu: Mode 2 ( throttle leungeun kénca)
Gimbal
Ruang lingkup rotasi anu dikawasa: 0 ° 〜-90 ° Sudut pitch
Akurasi kontrol sudut: ± 0.004 °
Stabilisasi: 3 sumbu gimbal
Kaméra HD 4K
lensa: FOV 80 °
aperture: f2.0
Jarak fokus: 3.54mm
Jarak fokus anu sami: 26mm
sensor: 1 / 2.6 ″ CMOS
Piksel anu épéktip: 12M
Rentang ISO: 100 - 3200 kanggo pidéo 100-1600 kanggo ayeuna
Laju jepret: 32 ~ 1/8000S
resolusi video: 4K UHD: 3840×2160 30/25/24fps
                            2.7k: 2716×1524 60/50/30/25/24fps
                           1080P: 1980×1080 90/60/50/30/25/24fps
                           720P: 1280×720 120/100fps
Sistem file: FAT32 / exFAT
format gambar: JPG; JPG + DNG
format vidéo: MP4
jenis kartu memori: Micro SD (U3 atanapi saluhureuna) 8 - 256GB (nyarankeun Sandisk / Kingston U3)
Bitrate maks:100Mbps
Lensa: FOV 78.8 °
Aperture: f2.2
Jarak fokus: 4.73mm
Jarak fokus anu sami: 26mm
Sénsor: 1 / 2.3 ″ CMOS
Piksel anu épéktip: 12M
Kisaran ISO: 100 - 3200 kanggo pidéo 100-1600 kanggo masih
Kacepetan rana: 8 ~ 1 / 8000S
Resolusi poto maksimal: 4000 * 3000
Resolusi pidio: 3840 × 2160 30/25 / 24fps
                                2560×1440 60/50/30/25/24fps
                                1080P 100/60/50/30/25/24fps
                                 720P 200fps
Sistem file: FAT32 / exFAT
Format gambar: JPG; JPG + DNG
format vidéo: MP4
Jenis kartu mémori: Micro SD (U3 atanapi saluhureuna) 8 - 64GB (Sandisk / Kingston U3 nyarankeun)
Bitrate maksimum: 100Mbps
carjer
Dipasang kaluaran :13.05V -3A
daya dipeunteun: 39.15W
Dihaturkeun input: 100-240V~50/60Hz1.5A
batre
Tegangan wates ngecas: 13.05V-3A
kapasitas: 4500mAh / 51.3Wh
Voltaseu: 11.4V
beurat: ngeunaan 270g
kolecer
panjang: 8.5inch
pitch: 3.3inch
Parameter sanésna 
warna:  bodas
hawa operasi: 0-40 ℃
Ketinggian anu cocog: ≤5000m
Standar palaksanaan: Q / BJFMK0001-2016

 

Sering Dibeuli Babarengan:

 

ID: 1658676 - SKUE85031

1658676CZ
logo