Ngapung Sayap FW450

$619 $635
Ngapung Sayap FW450
Ngapung Sayap FW450
$619 $635

$ 619 🇺🇸 atanapi € 546 🇪🇺

 

HARGA KUPON: $619 🇺🇸 atanapi € 546 🇪🇺

FLY WING FW450 V2 6CH FBL 3D Flying GPS Altitude Hold One-key Return RC Helicopter RTF With H1 Flight Control System - Yellow

* Punten kanggo PPN Uni Éropa: Barang anu dipésér nganggo COUPON kami sareng dikirimkeun ka tujuan anu aya di Uni Éropa (EU), PPN sareng tugas (upami lumaku) parantos dilebetkeun kana harga COUPON na teu kedah mayar pajak tambahan.

Ogé pikeun langkung seueur:

- Ngalayang Nawaran tingali - IEUH
- Hobi Mainan sareng Kupon Robot ningali - IEUH
- 🇪🇺 Kupon Gudang EU tingali - IEUH
- 🇺🇸 Kupon Gudang AS tingali - IEUH

 

Gabung kana Saluran Telegram Kami

 

Description:
1. Ditingkatkeun 60A helikopter ESC, prosesor 32-bit, kinerja anu langkung saé
2. Tabung buntut tiasa gancang dibongkar, janten langkung gampang dijaga / dibabawa
3. Nganyaharkeun 22mm logam tabung buntut persegi panjang, kuat sareng éndah
4 .Geletak badarat ngageleser, langkung gampang lepas landas sareng badarat
5. Sadaya-logam X dasar motor buntut tilu diménsi, langkung kuat, dissipasi langkung saé
6. Hiji-sapotong batang hubungan, teu kedah ngaluyukeun panjangna, hindarkeun pisah pisah
7. garis kandel ditingkatkeun versi motor tanpa sikat, mawa kakuatan langkung seueur
 
Merk: FLY WING
Produk: FW450 RC Helicopter
Channel: 6CH
Batré: Batré 4S 52WH
Panjang Awak: 880mm
Lebar Awak: 110mm
Jangkungna awak: 220mm
Diaméter Rotor Utama: 800mm
Panjang sabeulah utama: 360mm
Diaméter Rotor Tail: 127mm
Gear Motor: 11T
Girang Gear: 66T
Drive Tail: Motor Brushless
Beurat (teu aya batré): 800g
Waktos hiber: apporx. 15mins
Jarak hiber: apporx. 1000m
 
Fitur:
- 6CH, desain FBL 3D Flying.
- Kalayan sistem pangendali h1 Anyar, ngadukung GPS sareng hiber jangkung luhur.
- Ngarojong fungsi balik hiji-konci, tilas ngalayang siga nomer "8".
- Sareng 4S 2200mAh batré kapasitas ageung, waktos ngalayang dugi ka 15mins (sakitar), sareng jarak hiber dugi ka 1000m.
- Nganggo 700 kelas helikopter sadaya-logam rotor, motor buntut 5mm tanpa sikat, kecepatan tinggi sareng réspon sénsitip_.
- Alat-alat utama sadaya-logam, ledakan buntut serat karbon 18mm 3k, sareng 2816 motor utama anu teu kuat sikat. - Pemancar tiasa dirobih kana modeu 1 / modeu 2 sacara bébas.
Manual pamaké:klik di dieu
 
paket:
1 * Ngalayang Jangjang FW450 RC Helikopter
1 * 10CH pamancar
Batré 1 * 4S 4450mAh Lipo

 

ID:1811558 - SKUH19208

1811558CN
logo