GDW BLS995 HV Brushless Digital Servo Helicopter Tail Lock Servo pikeun X7 / KDS7.2 / SAB700

$50 $87
GDW BLS995 HV Brushless Digital Servo Helicopter Tail Lock Servo pikeun X7 / KDS7.2 / SAB700
GDW BLS995 HV Brushless Digital Servo Helicopter Tail Lock Servo pikeun X7 / KDS7.2 / SAB700
$50 $87

$ 50 / 🇪🇺 43 €

 

HARGA KUPON: 🇺🇸 $50 / 🇪🇺 43 €

GDW BLS995 HV Brushless Digital Servo Helicopter Tail Lock Servo pikeun X7 / KDS7.2 / SAB700

* Punten kanggo PPN Uni Éropa: Barang anu dipésér nganggo COUPON kami sareng dikirimkeun ka tujuan anu aya di Uni Éropa (EU), PPN sareng tugas (upami lumaku) parantos dilebetkeun kana harga COUPON na teu kedah mayar pajak tambahan.

Ogé pikeun langkung seueur:

- Tawaran GDW tingali - IEUH
- Hobi Mainan sareng Kupon Robot ningali - IEUH
- 🇪🇺 Kupon Gudang EU tingali - IEUH
- ???????? USA Warehouse Kupon tingali - IEUH

 

Gabung kana Saluran Telegram Kami

 

Spésifikasi
Merk: GDW
Modél: BLS995
fitur:
Gear setir helikopter kelas
Helikopter gear setir digital gancang-gancang
Huntu kaluaran stainless steel, dua bantalan
Tangguh sareng tahan pakean
Réspon gancang, réspon anu luar biasa
Laju konci buntut laju-gancang, rapih sareng bersih
11KG 0.03S
Konfigurasi tingkat persaingan, pamilih pamuter
Kacepetan tinggi sareng stabil
Pakét Kalebet
1 * GDW BLS995HV Servo 

 

ID:1727384 - SKUF29448

1727384CN
logo