[Stock EU - CZ] GUNAI MX02S 1000W 48V 17Ah 26 Inch Electric Bike 40km / h Max Speed ​​90Km Mileage 150Kg Max Beban

€ 1286 € 1853
[Stock EU - CZ] GUNAI MX02S 1000W 48V 17Ah 26 Inch Electric Bike 40km / h Max Speed ​​90Km Mileage 150Kg Max Beban
[Stock EU - CZ] GUNAI MX02S 1000W 48V 17Ah 26 Inch Electric Bike 40km / h Max Speed ​​90Km Mileage 150Kg Max Beban
€ 1286 € 1853

 

HARGA KUPON: 1286

[EU LANGSUNG] GUNAI MX02S 1000W 48V 17Ah 26 Inch Electric Bike 40km / h Max Speed ​​90Km Mileage 150Kg Max Load - Hideung

 

Kupon ieu sah ngan pikeun Éropah - CZ gudang!
BAYAR GRATIS sareng PENGANGKAPAN CEPAT ti Éropa!
Pikeun langkung terang ngeunaan Banggood Warehouse and Customs TAX anjeun tiasa maca IEUH

Ogé pikeun langkung seueur:

- GUNAI Nawaran tingali - IEUH
- Kupon Olahraga & Luar ningali - IEUH
- 🇪🇺 Kupon Gudang EU tingali - IEUH
- 🇺🇸 USA Warehouse Kupon tingali - IEUH

 

Gabung kana Saluran Telegram Kami

 

 

 

Fitur:

1. 70-75Mileage ditulungan kakuatan KM, 17Ah aki-aki, motor 1000W. 

2. Pigura alloy aluminium: desain kasar nempatkeun kaamanan heula. 

3. Tilu modeu perjalanan: modeu pedal, modeu dorongan, modeu daya.

4. Ngartos unggal nginghak dina anjeun, ngalaman senang tunggang énggal.

5. Smart LCD méter, ngadeteksi data nyetir.

6. Ganda Dics Marake, roda 26 * 4.0.

 

Pakét Kalebet:

1 x Sapédah Listrik  1 x Carjer 1 x Ngompa 1 x Alat 1 x Ngalereskeun koper 1 x Manual Pamaké

 

 

spésifikasi:

merek 

GUNAI

model

MX02S

material

alloy aluminium

motor

1000W

Ukuran produk

186 * 65 * 105 cm

Tegangan laju batré

48V 1000W Motor Brushless

Ukuran pakét

156 * 34 * 80 cm

kapasitas batre

17 AH

gilinding

26 * 4.0 inci

ngecas waktu

6-7 h

Beurat produk

29 kg

pakét beurat

34 kg

Beban Max

150 kg

Motor dipeunteun tegangan

48V

Isi ulang mileage

Listrik murni 40-45 km, Power Assitance 70-75 km

Ukuran méter sareng parameter tampilan

Alat LCD

speed Max

40 km / h

erem

Sistem rem hidrolik payun sareng tukang XOD

sertipikasi

CE

Tingkat pergeseran

speed 21

 

ID: 1878309 - SKUI21919

1878309CZ
logo