HYSTOU F8 Mini PC Intel Core i7-7920HQ 16GB DDR4L 512GB SSD Nvidia GeForce GTX 1650 Win 10pro Linux DVI HDMI DP WiFi PCIE X 4

$471 $127
HYSTOU F8 Mini PC Intel Core i7-7920HQ 16GB DDR4L 512GB SSD Nvidia GeForce GTX 1650 Win 10pro Linux DVI HDMI DP WiFi PCIE X 4
HYSTOU F8 Mini PC Intel Core i7-7920HQ 16GB DDR4L 512GB SSD Nvidia GeForce GTX 1650 Win 10pro Linux DVI HDMI DP WiFi PCIE X 4
$471 $127

$ 471 / 🇪🇺 402 €

 

HARGA KUPON: 🇺🇸 $471 / 🇪🇺 402 €

HYSTOU F8 Mini PC Intel Core i7-7920HQ 16GB DDR4L 512GB SSD Nvidia GeForce GTX 1650 Win 10pro Linux DVI HDMI DP WiFi PCIE X 4

* Punten kanggo PPN Uni Éropa: Barang anu dipésér nganggo COUPON kami sareng dikirimkeun ka tujuan anu aya di Uni Éropa (EU), PPN sareng tugas (upami lumaku) parantos dilebetkeun kana harga COUPON na teu kedah mayar pajak tambahan.

Ogé pikeun langkung seueur:

– HYSTOU Offers see – IEUH
- 🇪🇺 Kupon Gudang EU tingali - IEUH
- ???????? USA Warehouse Kupon tingali - IEUH

 

Gabung kana Saluran Telegram Kami

 

spésifikasi:

processor

CPU

Prosesor Intel® Core ™ i7-7920HQ (8M Cache, 4 Cores 8 Threads, Frekuensi Dasar 3.10 GHz Turbo Frékuénsi 4.10 GHz)

TDP

45W

Litografi CPU

14 nm

Spésifikasi memori

Max Ukuran Mémori

64GB

Tipe memori

260 pin DDR4 SO-DIMMs

Saluran memori

Saluran Dual

Memori ECC

Entong ngadukung

Spésipikasi Spasi

m.2 SSD

1 x M.2 KUNCI M pikeun SATA & PCIE4X beus SSD (M.2 2280, NVME)

Kang Tata

1 x SATA3.0 pikeun 2.5 inci HDD / SSD

mSATA

NO slot mSATA

grafik

Prosesor Grafis

Intel® UHD Graphics 630 + NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB

HDMI

1 x HDMI (4K)

DP Port

1 x DP Port (4K)

Palabuhan DVI

1 x Palabuhan DVI

Spésifikasi Kakuatan

kakuatan adaptor

19V Power Input, pasihan adaptor kakuatan 19V 7A dina bungkus

Daya Otomatis Hurung

Dukung Fungsi Otomatis Dina Fungsi

Dina & Out panganteur

Port USB

6 x USB 3.0 port, 2 x USB 2.0 port, 1 x Type C USB 3.1 port

audio

3.5mm MIC di & SPK kaluar

video

HDMI + DP + DVI 3 tampilan kaluaran

kakuatan Input

19V Di

Pelabuhan Lan

2 x RJ45 Lan, Intel I211 Gigabit Ethernet Controller

Wifi

Di jero 433 Mbps & Bluetooth 4.2

batur

sistim

Ngadukung Windows 7/10, Linux

Bahan hal

Galunggung aluminium

ukuran

Ukuran PC Mini 270 x 240x65mm

Ukuran paket 390 x 290 x 106mm

beurat

Beurat bersih 2.6kg; Beurat kotor 3.6 kg

 

 

ID:1718941

1718941CN
logo