Jumper T18 2.4G 868 / 915MHz 16CH Aula Sensor Gimbal OpenTX Multi-protokol Transmitter JP5IN1 RF Module pikeun RC Drone - Mode 1 (Throttle Leungeun Katuhu)

$144 $214
Jumper T18 2.4G 868 / 915MHz 16CH Aula Sensor Gimbal OpenTX Multi-protokol Transmitter JP5IN1 RF Module pikeun RC Drone - Mode 1 (Throttle Leungeun Katuhu)
Jumper T18 2.4G 868 / 915MHz 16CH Aula Sensor Gimbal OpenTX Multi-protokol Transmitter JP5IN1 RF Module pikeun RC Drone - Mode 1 (Throttle Leungeun Katuhu)
$144 $214

🇺🇸 $ 144 = 🇪🇺 122 €

 

HARGA KUPON: 🇺🇸 $144 = 🇪🇺 122 €

Jumper T18 2.4G 868 / 915MHz 16CH Aula Sensor Gimbal OpenTX Multi-protokol Transmitter JP5IN1 RF Module pikeun RC Drone - Mode 1 (Throttle Leungeun Katuhu)

* Punten kanggo PPN Uni Éropa: Barang anu dipésér nganggo COUPON kami sareng dikirimkeun ka tujuan anu aya di Uni Éropa (EU), PPN sareng tugas (upami lumaku) parantos dilebetkeun kana harga COUPON na teu kedah mayar pajak tambahan.

Ogé pikeun langkung seueur:

- Jumper Nawiskeun tingali - IEUH
- Hobi Mainan sareng Kupon Robot ningali - IEUH
- 🇪🇺 Kupon Gudang EU tingali - IEUH
- ???????? USA Warehouse Kupon tingali - IEUH

 

Gabung kana Saluran Telegram Kami

 

Jumper T18 2.4G 868 / 915MHz 16CH Aula Sensor Gimbal OpenTX Multi-protokol Transmitter JP5IN1 RF Module pikeun RC Drone

IHTISAR:

Jumper T18 nyandak fitur anu pangsaéna tina séri T16 sareng ningkatkeun modul JP4IN1 kana JP5IN1. Radio anu ngatur langkung seueur!

Jumper fokus kana nyayogikeun pakakas anu cocog sareng sababaraha proyék sumber terbuka. Kami teras damel dina ngasilkeun produk anu langkung saé.

Milarian radio tiasa ngendalikeun jarak jauh? Henteu hoyong modul beurat napel dina radio? Ayeuna anjeun tiasa kéngingkeun T18!

Jumper T18 ngagaduhan modul multi-protokol JP5IN1, sareng 2.4G JP4IN1 sareng 915mhz / 868mhz dina waktos anu sami. 

Kalayan T18 anjeun tiasa ngendalikeun mini quads sareng air-planes anjeun dina waktos anu sami tanpa modul tambahan dipasang.

Naon bédana?

Di sagigireun JP5IN1, T18 ngagaduhan lampu LED tukang adjustable anu anyar. Dua tombol kakuatan pastikeun anjeun tiasa mareuman radio kalayan gancang. Gimbal sensor ALPS RDC90 lemes (ngan T18 Pro). Balancer kait beuheung anu tiasa diatur tiasa ngagentos beurat beuheung anjeun ... Sareng seueur deui.

Description:

Ngaran mérek: Jumper

Nami barang: T18 Transmitter

Ukuran: 180 * 190 * 58 MM

Faceplate: Karbon

Modeu: Mode 1 (Throttle Leungeun Katuhu) / Mode 2 (Throttle Left Left)

Tipe Gimbal: Aula Sensor Gimbal

Beurat: 888g (tanpa batré)

Tegangan kerja: DC7-8.4V

Saluran: dugi ka 32 saluran (gumantung kana panarima)

Modeu simulator: kaluaran ppm standar 3.5mm atanapi USB HID

Tampilan: IPS480 * 272 (800 * 480 HD IPS layar rampa panganteur ditangtayungan - diperkirakeun dirojong ku openTX2.4 ka luhur)

Fitur:
Modul Multi-protokol JP5-in-1 kalebet R9, DSM2 / X, FrSky, SFHSS, FlySky, FlySky AFHDS2A, Hubsan sareng seueur deui
CRSF tiasa dilampirkeun kana modul modul JR tukang sapertos T16
Firmware OpenTX
Fungsi sora
Kasus Zipper Kalebet
Lampu latar LED anu tiasa diatur
Fungsi panginget geter
USB-C pamutahiran firmware online
JR / FrSKY cocog modul bay di sisi tukang.
Modul JP5IN1 - 2.4G JP4IN1 sareng 915mhz / 868mhz
Tombol Mode 6-Hiber (pikeun APM sareng pengendali hiber Pixhawk)
Dukung telemetri (gumantung kana panarima)
Dugi ka 16 saluran kaluaran (tiasa diperpanjang janten 32ch, gumantung kana panarima)
Pakét Kalebet:
1 x T18 pamancar
1 x Kasus Zipper
1 x Kabel USB-C
1 x Jumper Oranyeu Beuheung Tali

 

spésifikasi:

T18 Lite

T18

T18 Pro

layar

IPS480 * 272

IPS480 * 272

IPS480 * 272

Kakuatan 2.4GHz

100mw

100mw

100mw

915MHz Kakuatan

N / A

300mw

300mw

MCU

STM32F429

STM32F429

STM32F429

Kartu SD

1G

1G

1G

tegangan ngagawekeun

DC7-8.4V

DC7-8.4V

DC7-8.4V

Nyanghareupan

hideung

karbon

karbon

Sensor Gimbal

rohangan gede

rohangan gede

RDC90

Gimbal

CNC + PPS

CNC + PPS

PC

Modul multi-protokol

JP4IN1

JP5IN1

JP5IN1

2.4GHz Antenna

luar

di pamatuhana sorangan

di pamatuhana sorangan

915MHz Antenna

N / A

luar

luar

Cecekelan srigala

nuhun

nuhun

nuhun

Kasus Mawa Zipper

nuhun

nuhun

nuhun

Lampu latar anu cocog

nuhun

nuhun

nuhun

Balanser Kait Tali beuheung

nuhun

nuhun

nuhun

 

ID:1680524 - SKUF19243

1680524CN
logo