LAOTIE EW-BT3 Wireless Bluetooth 26in / 700C Universal 36V 10.4Ah 350W Kecerdasan Sapédah Roda Brushless Motor Front Wheel pikeun Sapédah Listrik - 01 #

$445 $889
LAOTIE EW-BT3 Wireless Bluetooth 26in / 700C Universal 36V 10.4Ah 350W Kecerdasan Sapédah Roda Brushless Motor Front Wheel pikeun Sapédah Listrik - 01 #
LAOTIE EW-BT3 Wireless Bluetooth 26in / 700C Universal 36V 10.4Ah 350W Kecerdasan Sapédah Roda Brushless Motor Front Wheel pikeun Sapédah Listrik - 01 #
$445 $889

$ 445 / 🇪🇺 377 €

 

HARGA KUPON: 🇺🇸 $445 / 🇪🇺 377 €

LAOTIE EW-BT3 Wireless Bluetooth 26in / 700C Universal 36V 10.4Ah 350W Kecerdasan Sapédah Roda Brushless Motor Front Wheel pikeun Sapédah Listrik - 01 #

* Punten kanggo PPN Uni Éropa: Barang anu dipésér nganggo COUPON kami sareng dikirimkeun ka tujuan anu aya di Uni Éropa (EU), PPN sareng tugas (upami lumaku) parantos dilebetkeun kana harga COUPON na teu kedah mayar pajak tambahan.

Ogé pikeun langkung seueur:

- LAOTIE Nawarkeun tingali - IEUH
- Kupon Olahraga & Luar ningali - IEUH
- 🇪🇺 Kupon Gudang EU tingali - IEUH
- ???????? USA Warehouse Kupon tingali - IEUH

 

Gabung kana Saluran Telegram Kami

 

Punten Catet:

1. Harga di luhur parantos kalebet tugas bea cukai,

janten palanggan henteu kedah hariwang ngeunaan mayar tugas tambahan bea cukai.

(Teu kalebet Singapura sareng Jepang)

2. Dina raraga ngadamel pangiriman anu lancar, punten tinggalkeun nomer telepon anjeun nalika mesen.

3. Langkung saé ulah aya dinten hujan atanapi dina liang leutak di luar jalan. Kusabab saatos panggunaan ieu, upami panggunaan mesin cuci jet cai kakuatan tinggi, bakal ngakibatkeun karat aci, gesekan ningkat, sahingga ningkatkeun konsumsi listrik, sareng akhirna ngakibatkeun karat sareng bantalan abnormal.

Wilujeng Angkat.

Spesifikasina:

Jenis Roda:  Jenis nirkabel

No.ukuranerem
01 # 26 * 1.95 ”

26 * 1.95 V rim marake sareng rem cakram

(Biasa pikeun V Rem & Disc Rem)

02 # 700 * 23C

700 * 23C V rim marake sareng rem cakram

(Biasa pikeun V Rem & Disc Rem)

 

spésifikasi:

merekiMortor
modelKabayang Sapédah EW-BT3 Intél
Jinis RodaJenis nirkabel
Kontrol App nuhun
Jenis marakeV putus (V marake rim sareng rem cakram)
Ukuran kabayang26di / 700C
kakuatan350W
Dipasang Speed25km / h
Speed ​​maksimum35km / h
mileage

Batré murni: 45km

Ngaronjatkeun Asistén: 60km

dipeunteun tegangan36V
Kamampuh batre10.4Ah
Waktos CargerNgeunaan 5.5 jam
Kaluaran Usb5V 2A
waterproofIP65
Rupa bumi anu lumaku Jalan gunung, off-road, kota, jsb.
sertipikat CE
pajeg Pajak Gratis

 

ID:1738377 - SKUF97014

1738377CN
logo