MIKATU S2 Smart PIR Induction Electric Toothbrush Sterilizer Holder for Soocas / Oclean / Oral B // Electric Toothbrushes

$23 $37
MIKATU S2 Smart PIR Induction Electric Toothbrush Sterilizer Holder for Soocas / Oclean / Oral B // Electric Toothbrushes
MIKATU S2 Smart PIR Induction Electric Toothbrush Sterilizer Holder for Soocas / Oclean / Oral B // Electric Toothbrushes
$23 $37

$ 23 / 🇪🇺 20 €

 

HARGA KUPON: 🇺🇸 $23 / 🇪🇺 20 €

[Vérsi Ngaronjatkeun] MIKATU S2 Smart PIR Induksi Electric Toothbrush Sterilizer Holder pikeun Soocas / Oclean / Oral B // Electric Toothbrushes

* Punten kanggo PPN Uni Éropa: Barang anu dipésér nganggo COUPON kami sareng dikirimkeun ka tujuan anu aya di Uni Éropa (EU), PPN sareng tugas (upami lumaku) parantos dilebetkeun kana harga COUPON na teu kedah mayar pajak tambahan.

Ogé pikeun langkung seueur:

- MIKATU Nawarkeun tingali - IEUH
- Kupon Bumi sareng Taman tingali - IEUH
- 🇪🇺 Kupon Gudang EU tingali - IEUH
- ???????? USA Warehouse Kupon tingali - IEUH

 

Gabung kana Saluran Telegram Kami

 

Fitur hébat:
1. Killing Baktéri ti Sadaya Sudut: Puretta nganggo desain bentuk U, sareng éta dilapis ku permukaan pérak anu tiasa ngagambarkeun sinar UV, ngamungkinkeun nepi ka bénten sudut di jero beberesih stasiun sareng sterilisasi tina sadaya sudut. 2.
 Stasion Cerdas: Puretta tiasa ngadeteksi gerak awak, sareng nalika awak aya dina 1 méter ti stasiun bakal nunda prosés sterilisasi. 3. Super Sterilisasi: Puretta nganggo UV 253.7nm-C lampu LED pikeun maéhan baktéri dina waktos anu sasarengan, masihan anjeun sareng jalma anu dipikacinta sikat huntu anu bersih sareng perdamaian pikiran sapopoé. 
4. Power Saving: Advanced solar power technology allows the station to be charged with any type of light (including indoor lighting). 5. Multiple Cleaning Stations: With Puretta, you can place 4 toothbrushes, 3 dental floss packs, a tongue scraper, one shaver, and one toothpaste. 6. Go-Green: Even in the bathroom you can be environmentally friendly, as the Puretta runs completely on solar power, saving you money and keeping your home more eco-friendly. 


Packafe Dilebetkeun:
1 x MIKATU S2 Electric Sikat Gigi

 

spésifikasi:

merek MIKATU 
model S2 Sikat Gigi Sikat Gigi
warna bodas
Lingkungan -5 ~ 45 ° C / 30 ~ 90% RH
impur 5V ~ 1050mA
material ABC + PC

 

ID:1645380 - SKUE50392

1645380CN
logo