[Stock EU - CZ] Moyu XPB08-F1S Portable Mini UV Disinfection Sterilization Clothes Mesin Cuci Compact Foldable Underwear Washer pikeun Travel Bumi Perkemahan Apartemen Dorms RV Busines

€ 64 € 119
[Stock EU - CZ] Moyu XPB08-F1S Portable Mini UV Disinfection Sterilization Clothes Mesin Cuci Compact Foldable Underwear Washer pikeun Travel Bumi Perkemahan Apartemen Dorms RV Busines
[Stock EU - CZ] Moyu XPB08-F1S Portable Mini UV Disinfection Sterilization Clothes Mesin Cuci Compact Foldable Underwear Washer pikeun Travel Bumi Perkemahan Apartemen Dorms RV Busines
€ 64 € 119
poé
0
0
jam
0
0
menit
0
0
detik
0
0

 

HARGA KUPON: 64

[Vérsi ka 3] Moyu XPB08-F1S Portable Mini UV Disinfection Sterilization Clothes Mesin Cuci Compact Foldable Underwear Washer pikeun Travel Bumi Perkemahan Apartemen Dorms RV Busines

 

Kupon ieu sah ngan pikeun Éropah - CZ gudang!
BAYAR GRATIS sareng PENGANGKAPAN CEPAT ti Éropa!
Pikeun langkung terang ngeunaan Banggood Warehouse and Customs TAX anjeun tiasa maca IEUH

Ogé pikeun langkung seueur:

- Moyu Nawiskeun tingali - IEUH
- Kupon Perkakas Bumi tingali - IEUH
- 🇪🇺 Kupon Gudang EU tingali - IEUH
- 🇺🇸 USA Warehouse Kupon tingali - IEUH

 

Gabung kana Saluran Telegram Kami

 

Fitur utama:

● 2 dina 1 Fungsi: ngumbah sareng sterilisasi.

● Perendam suhu luhur.

● Melu gampang di perjalanan.

● Ngan ukur kedah nganggo 0.005 derajat (10 menit) pikeun unggal kakuatan nyeuseuh.

● Unggal cai nyeuseuh ngan ukur 1/15 tina panggunaan cai mesin cuci normal.

● Nguseup anu kuat, adsorpsi anu stabil dina taneuh nalika dioperasikeun, sisi Dengdek narik gampang diangkat.

● Tombol toél tahan cai.

● Solokan ditarik.

 

spésifikasi:

spésifikasi

brand: Moyu model: XPB08-F1S

Modeu: Ngumbah & Sterilisasi Bahan: Silika Gel Tegangan Tegangan: 100-240V Power: 40W Kapasitas Ngumbah: 0.8kg Modeu Saluran: Manual Gelar Otomatisasi: Pinuh Otomatis Pamilihan Tingkat Cai: 7 Segmen Metode Kontrol: Kontrol Tombol

Waktos Ngumbah: 5min / 10min / 15min

Waktos Stilisasi: 5min

ukuran

Beurat produk: 2.5kg 
Pakét Beurat: 3.5kg 
Ukuran dilegakeun: 29.20 x 29.20 x 28.80 cm
Ukuran lipat: 29.20 x 29.20 x 9.30 cm

Ukuran Paket: 40.10 x 31.70 x 10.60 cm

Eusi pakét
1 x Mesin cuci, 1 x Manual, 1 x CN Plug (Kami bakal ngirim anjeun adaptor anu numutkeun ka nagara anjeun)

 

Sering Dibeuli Babarengan:

 

ID: 1706908 - SKUF60699

1706908CZ
logo