[Stock EU - CZ] RC Stunt Car Twist Car Watch Induction Gesture Control Deformation Off-road Mode Flat Mode pikeun Kid Gift - Red Dual mode

€ 21 € 45
[Stock EU - CZ] RC Stunt Car Twist Car Watch Induction Gesture Control Deformation Off-road Mode Flat Mode pikeun Kid Gift - Red Dual mode
[Stock EU - CZ] RC Stunt Car Twist Car Watch Induction Gesture Control Deformation Off-road Mode Flat Mode pikeun Kid Gift - Red Dual mode
€ 21 € 45
poé
0
0
jam
0
0
menit
0
0
detik
0
0

Hungkul € 21 kanggo RC Stunt Car Twist Car Watch Induction Gesture Control Deformation Off-road Mode Flat Mode pikeun Kid Gift - Red Dual mode

 

Pikeun Langkung Nawaran RC tingali - IEUH
Kanggo Sadayana BARU Banggood Ibu & Barudak Kupon tingali - IEUH

 

Kupon ieu sah ngan pikeun Éropah - CZ gudang! BAYAR GRATIS sareng PENGANGKAPAN CEPAT ti Éropa!
Pikeun langkung terang ngeunaan Banggood Warehouse and Customs TAX anjeun tiasa maca IEUH

 

Gabung kana Saluran Telegram Kami

 

spésifikasi:

material ABS
Jauh Frékuénsi Control 2.4GHz
kagancangan 30km / h
Batré pikeun Mobil 3.7V Li-ion Batré (Kalebet)
Batré Controller 2 * 1.5V AA (Teu kalebet)
warna Biru, Beureum
total Panjang 32CM

 

Sering Dibeuli Babarengan:

 

ID: 1807879 - SKUG18261

1807879CZ
logo