Reptil CLOUD-149 149mm 3inch 4S 20A BLHELI_S Mini F4 1200TVL Kaméra PNP FPV Racing RC Drone

$93 $226
Reptil CLOUD-149 149mm 3inch 4S 20A BLHELI_S Mini F4 1200TVL Kaméra PNP FPV Racing RC Drone
Reptil CLOUD-149 149mm 3inch 4S 20A BLHELI_S Mini F4 1200TVL Kaméra PNP FPV Racing RC Drone
$93 $226

$ 93 / 🇪🇺 80 €

 

HARGA KUPON: 🇺🇸 $93 / 🇪🇺 80 €

Reptil CLOUD-149 149mm 3inch 4S 20A BLHELI_S Mini F4 1200TVL Kaméra PNP FPV Racing RC Drone

* Punten kanggo PPN Uni Éropa: Barang anu dipésér nganggo COUPON kami sareng dikirimkeun ka tujuan anu aya di Uni Éropa (EU), PPN sareng tugas (upami lumaku) parantos dilebetkeun kana harga COUPON na teu kedah mayar pajak tambahan.

Ogé pikeun langkung seueur:

– Reptile Offers see – IEUH
- 🇪🇺 Kupon Gudang EU tingali - IEUH
- ???????? USA Warehouse Kupon tingali - IEUH

 

Gabung kana Saluran Telegram Kami

 

spésifikasi:

Nami barang: CLOUD-149 RC Drone (PNP Verson) Wheelbase: 149mm Struktur: X-type Division Top plate: 2mm Side plate: 1.5mm Bottom plate: 3mm Internal jangkungna: 30mm bagian Plastik: ABS material plastik ring Diversion Dicetak bagian: TPU base antena * 1 Nyarankeun Batré (Teu kalebet): TATTU 4S 1300mAh Lipo XT60 Colokkeun Beurat: 232G (tanpa batré)

 

 

ID:1530400

1530400CN
logo