[EU stock - CZ] Roborock H7 Portabel Handheld Cordless Vacuum Cleaner 160AW 420W Nyeuseup Konstan 90 Menit Jalankeun Waktos Gancang 2.5-Jam Recharge 99.99% Partikel Filtration Rojongan Kantong Debu Tampilan OLED

€ 329 € 434
[EU stock - CZ] Roborock H7 Portabel Handheld Cordless Vacuum Cleaner 160AW 420W Nyeuseup Konstan 90 Menit Jalankeun Waktos Gancang 2.5-Jam Recharge 99.99% Partikel Filtration Rojongan Kantong Debu Tampilan OLED
[EU stock - CZ] Roborock H7 Portabel Handheld Cordless Vacuum Cleaner 160AW 420W Nyeuseup Konstan 90 Menit Jalankeun Waktos Gancang 2.5-Jam Recharge 99.99% Partikel Filtration Rojongan Kantong Debu Tampilan OLED
€ 329 € 434

 

HARGA KUPON: 329

Roborock H7 Portabel Handheld Vacuum Cleaner 160AW 420W Nyeuseup Konstan 90 Menit Jalankeun Waktos Gancang 2.5-Jam Recharge 99.99% Partikel Filtration Rojongan Kantong Debu Tampilan OLED

 

Kupon ieu sah ngan pikeun Éropah - CZ gudang!
BAYAR GRATIS sareng PENGANGKAPAN CEPAT ti Éropa!
Pikeun langkung terang ngeunaan Banggood Warehouse and Customs TAX anjeun tiasa maca IEUH

Ogé pikeun langkung seueur:

- Roborock Nawarkeun tingali - IEUH
- Kupon Perkakas Bumi tingali - IEUH
- 🇪🇺 Kupon Gudang EU tingali - IEUH
- 🇺🇸 USA Warehouse Kupon tingali - IEUH

 

Gabung kana Saluran Telegram Kami

 

 

spésifikasi:

spésifikasi

brand: Roborock
model: H7
Bahan: ABS Cleaner Tipe: Vacuum Cleaner
Nyeuseup: 160AW  Tegangan: 110-240V Power: 480W  Noise: 75dB
Debu Box Kamampuh: 500ml
Ngagunakeun Waktos: 8min High Power / 45min Standard mode / 90min Normal Power Ngecas Waktos: 2.5h Nyolok: EU Kami bakal ngirim anjeun adaptor anu numutkeun nagara anjeun
Émbaran batré Jenis Batré: Batré litium Polimér
Kamampuh batré: 3610mAh
ukuran beurat produk: 1.46 kg 
Ukuran produk (L x W x H): 28.40 x 111.00 x 23.10 cm / 11.18 x 43.70 x 9.09 inci 
Eusi pakét
1 x Awak vakum,1 x Kepala Pembersih Utama,1 x Motorized Mini-Brush,1 x Alat-alat Crevice,1 x Saluran logam,1 x Tube Flex,1 x Docking Station, 1 x Dust Bag Holder, 2 x Debu Kantong, 1 x Pamaké Manual
Catetan H7 nyaéta Édisi Internasional

 

Sering Dibeuli Babarengan:

 

ID: 1874624 - SKUH96092

1874624CZ
logo