Roborock S7 Robot Vacuum Cleaner sareng Sonic Mopping Auto Mop Angkat 2500Pa Nyeuseup LiDAR Navigasi Ultrasonic Carpet Recognition 5200mAh Batré 470ml Dustbin 300ml Water Tank APP Control pikeun Pets Bulu, Karpét sareng Lantai Keras

$587 $699
Roborock S7 Robot Vacuum Cleaner sareng Sonic Mopping Auto Mop Angkat 2500Pa Nyeuseup LiDAR Navigasi Ultrasonic Carpet Recognition 5200mAh Batré 470ml Dustbin 300ml Water Tank APP Control pikeun Pets Bulu, Karpét sareng Lantai Keras
Roborock S7 Robot Vacuum Cleaner sareng Sonic Mopping Auto Mop Angkat 2500Pa Nyeuseup LiDAR Navigasi Ultrasonic Carpet Recognition 5200mAh Batré 470ml Dustbin 300ml Water Tank APP Control pikeun Pets Bulu, Karpét sareng Lantai Keras
$587 $699
poé
0
0
jam
0
0
menit
0
0
detik
0
0

$ 587 🇺🇸 atanapi € 515 🇪🇺

 

HARGA KUPON: $587 🇺🇸 atanapi € 515 🇪🇺

Roborock S7 Robot Vacuum Cleaner sareng Sonic Mopping Auto Mop Angkat 2500Pa Nyeuseup Kuat LiDAR Navigasi Pangenal Karpét Ultrasonik 5200mAh Batré 470ml Dustbin 300ml Tangki Cai Kontrol APP pikeun Rambut Sato, Karpét sareng Lantai Keras - Hideung

* Punten kanggo PPN Uni Éropa: Barang anu dipésér nganggo COUPON kami sareng dikirimkeun ka tujuan anu aya di Uni Éropa (EU), PPN sareng tugas (upami lumaku) parantos dilebetkeun kana harga COUPON na teu kedah mayar pajak tambahan.

Ogé pikeun langkung seueur:

- Roborock Nawarkeun tingali - IEUH
- Kupon Perkakas Bumi tingali - IEUH
- 🇪🇺 Kupon Gudang EU tingali - IEUH
- 🇺🇸 Kupon Gudang AS tingali - IEUH

 

Gabung kana Saluran Telegram Kami

 

Fitur utama:

● Pemetaan Precision 

katalitian Navigasi LiDAR akurat nyiptakeun peta lengkep ngeunaan bumi anjeun sareng ngidentipikasi kamar anjeun dugi ka opat tingkat.

● Beresih Hurung jeung Hurung

Tong sampah 470 ml nyimpen lebu sadinten-dinten. 

Tangki cai 300 ml tiasa ngabersihan jero dugi ka 200 sqm (2150 sqft) dina hiji sési.

Powering sagalana nyaéta batré Li-ion 5200mAh nu surges on nepi ka 3-hours7 dina muatan tunggal.

● Nyeuseup teuas nyetir

Dilengkepan sistem nyeuseup HyperForce Roborock urang, ngagunakeun S7 2500 Pa nyeuseup pikeun newak lebu rupa dina lanté teuas, bulu tina karpét, jeung sagalana di antara.

● Sikat Ngambang Ditingkatkeun Ngadeukeutan Pikeun Ngabersihan Langkung Saé

Pikeun ngaganggu kokotor, sikat kedah tetep caket kana lantai.

Ditingkatkeun pikeun ngidinan sababaraha planes gerak, S7 urang anyar ngambang sikat utama ngalacak taneuh pageuh, sanajan dina surfaces henteu rata, pikeun nganteurkeun bersih hadé.

● Sadaya-Anyar Sadaya-Karét Sikat Long-langgeng kokotor Busting

Ical téh heubeul, desain bristled, diganti ku hiji sagala-karét finned.

Éta langkung awét. Wilah spiral na agitate hadé.

Sareng langkung saé pikeun ngahindarkeun kusut rambut.

● Ultrasonic Karpét Pangakuan

Nganggo sora ultrasonik, S7 ngakuan karpét kalayan akurasi anu luar biasa.

Vakum sakabéh imah anjeun sakali pikeun nempo unggal karpét di lantai Anjeun, teras Anjeun bisa milih pikeun ngidinan eta ngangkat pel na pikeun vakum, atawa anjeun bisa ngagambar Zona No-Mop katuhu dina karpét pikeun ngajaga eta jauh.

● Pel ku Kakuatan Sora

téhnologi Geter sonic transforms robot mopping.

Taya deui ngarérét kana lawon nu baseuh.

Ayeuna pel anjeun scrubs nepi ka 3,000 kali per menit.

Fed ku 300 ml tank cai éléktronik, éta cleans floors deeply tur éféktif.

● Siap Bangun

Parapel calakan ngangkat nalika karpét dideteksi, ku kituna anjeun tiasa ngosongkeun lantai anu keras sareng karpét vakum dina hiji bersih. Ogé raises nalika docked na nalika rengse, jadi Anjeun bisa pamit ka Mats palastik awon jeung corétan kotor.

 

spésifikasi:

spésifikasi

brand: Roborock  Modél: S7  Tegangan: 110 - 230V Warna: Bodas, Hideung Bahan: ABS, Logam  Nyeuseup: 2500Pa Fungsi Jadwal: Leres  Ngecas deui Diri: Leres  Debu Box Kamampuh: 470ml  Tank cai Kapasitas: 300ml  Power: 68W Sora: ≤ 67dB Nyolok: EU Kami bakal ngirim anjeun adaptor anu numutkeun nagara anjeun
Émbaran batréType batré: batré Li-ion
Kamampuh batré: 5200mAh
ukuranBeurat Produk: 4.70 kg Beurat Paket: 7.00 kg Ukuran Produk (L x W x H): 35.30 x 35.00 x 9.65 cm / 13.90 x 13.78 x 3.80 inci Ukuran Paket (L x W x H): 39.70 x 48.30 x 14.90 15.63 x 19.02 x 5.87 inci
Eusi pakét
1 x Pembersih Vakum, 1 x Ngecas Dock, 1 x Tangki Cai, 1 x Sikat Samping, 1 x Sikat Utama, 1 x Pel Bracket, 1 x Pel, 1 x Mtaunan Inggris, Perancis, Jerman, Italia, Spanyol)
CatetanS7 nyaéta Vérsi Internasional

 

Sering Dibeuli Babarengan:

 

ID:1863213 - SKUH64292

1863213HK
logo