T-Bao TBOOK MN22 Mini PC AMD Athlon Gold 3150U 8GB DDR4 128GB M.2 NVME SSD Desktop PC Dual Core Radeon Vega 3 Grafik 2.4GHz ka 3.3GHz DP HD 4K Dual WiFi

€ 226 € 399
T-Bao TBOOK MN22 Mini PC AMD Athlon Gold 3150U 8GB DDR4 128GB M.2 NVME SSD Desktop PC Dual Core Radeon Vega 3 Grafik 2.4GHz ka 3.3GHz DP HD 4K Dual WiFi
T-Bao TBOOK MN22 Mini PC AMD Athlon Gold 3150U 8GB DDR4 128GB M.2 NVME SSD Desktop PC Dual Core Radeon Vega 3 Grafik 2.4GHz ka 3.3GHz DP HD 4K Dual WiFi
€ 226 € 399
poé
0
0
jam
0
0
menit
0
0
detik
0
0

HUNGUNG € 226 pikeun T-Bao TBOOK MN22 Mini PC AMD Athlon Gold 3150U 8GB DDR4 128GB M.2 NVME SSD Desktop PC Dual Core Radeon Vega 3 Grafik 2.4GHz dugi ka 3.3GHz DP HD 4K Dual WiFi - EU Plug

 

Pikeun Langkung Tawaran T-Bao tingali - IEUH
Kanggo Sadayana BARU Banggood Kupon Komputer & Kantor tingali - IEUH

 

Gabung kana Saluran Telegram Kami

 



Fitur utama:
● Windows 10 
Windows 10 brings deui dina Menu Mimitian populér ti Windows 7 sarta nawarkeun fitur anyar, kawas browser Tepi Web nu ngidinan Anjeun ditandaan nepi kaca Wéb dina layar
AMD Athlon Gold 3150U Dual-Core 2.4GHz, dugi ka 3.3GHz
Platform ultra-low-voltage sareng pamrosésan quad-core nyayogikeun kakuatan-efisiensi maksimum.
● Radeon Vega 3 GPU grafik

Grafis dina-prosésor sareng mémori pidéo anu dibérékeun ngagaduhan kualitas gambar anu luhur pikeun panggunaan Internét, éditan poto dasar, sareng gim santai
● 8GB DDR4 RAM 4 + 4 Dual Channel
Substantialis-rubakpita tinggi RAM nawarkeun maneh hiji-dampak tinggi pangalaman kaulinan, užtikrinti operasi lemes jeung stabil rarasaan ngagunakeun seueur tugas
● ROM ROM 128GB M.2 NVME
Nyayogikeun rohangan pikeun nyimpen gambar, video, musik, sareng seueur deui
● HDMI + DP Dual Kaluaran ngalegaan Pilihan Nempo anjeun
Anjeun tiasa nyambungkeun alat kana HDTV atanapi monitor definisi tinggi pikeun nyetél dua layar sasarengan

 

spésifikasi:

umum
merekTBOOK
ngetikMN22
CPUAMD Athlon Gold 3150U
intiDual-Core, 2.4GHz, Hingga 3.3GHz
Inti tampilanRadeonTM Vega 3 Grafika
Ram8GB DDR4
Kapasitas Drive Hard128GB M.2 NVME SSD
SSDNgarojong 2.5 inci SATA SSD
Sistem operasiWindows 10 
Rincian produk
Jaringan Ethernet
Ngarojong RJ45 10/100 / 1000M
power Supplymuatan adaptor 
NirkabelWIFI 802.11 b / g / n / ac + BT 4.1
Panyambung Panel

2xUSB2.0
4xUSB3.0
 1 * HDMI
 1 * DP
 Audio / Mic
 3.5mm jack headphone standar 
 Konektor kakuatan 5.5MM

basaInggris
power sarat
Input Daya VolDC 19V / 3.42A
Kaluaran Kaluaran VolAC 100-240V 50 / 60Hz
Dimensi na Beurat
pakét beurat1.2 kg 
Ukuran produk (L x W H x)X x 12.76 12.76 3.83 cm 
Daptar pakét1 x Mini PC
1 x adaptor muatan

 

Sering Dibeuli Babarengan:

 

ID:1831922 - SKUH51199

1831922CN
logo