Teclast T.BOLT 20 Pro Laptop 15.6 inci Intel Core i5-8259U Intel Iris® Plus Graphics 655 8GB RAM 256GB SSD 55Wh Batré Backlit Keyboard Numpad Notebook

$487 $559
Teclast T.BOLT 20 Pro Laptop 15.6 inci Intel Core i5-8259U Intel Iris® Plus Graphics 655 8GB RAM 256GB SSD 55Wh Batré Backlit Keyboard Numpad Notebook
Teclast T.BOLT 20 Pro Laptop 15.6 inci Intel Core i5-8259U Intel Iris® Plus Graphics 655 8GB RAM 256GB SSD 55Wh Batré Backlit Keyboard Numpad Notebook
$487 $559
poé
0
0
jam
0
0
menit
0
0
detik
0
0

$ 487 🇺🇸 atanapi € 430 🇪🇺

 

HARGA KUPON: $487 🇺🇸 atanapi € 430 🇪🇺

Teclast T.BOLT 20 Pro Laptop 15.6 inci Intel Core i5-8259U Intel Iris® Plus Graphics 655 8GB RAM 256GB SSD 55000mWh Batré Backlit Keyboard Numpad Notebook

* Punten kanggo PPN Uni Éropa: Barang anu dipésér nganggo COUPON kami sareng dikirimkeun ka tujuan anu aya di Uni Éropa (EU), PPN sareng tugas (upami lumaku) parantos dilebetkeun kana harga COUPON na teu kedah mayar pajak tambahan.

Ogé pikeun langkung seueur:

- Teclast Nawarkeun tingali - IEUH
- Kupon Komputer & Kantor tingali - IEUH
- 🇪🇺 Kupon Gudang EU tingali - IEUH
- 🇺🇸 Kupon Gudang AS tingali - IEUH

 

Gabung kana Saluran Telegram Kami

 

dasar

merek

Teclast

mode20 Pro

warna

perak

material

logam

OS

Windows 10 PRO

basa

Vérsi global

kamera1.0MP

kibor

QWERTY (perenah Amérika)

batre

Nepi ka 8 jam waktos kantor, Batré Polimér Litium-ion 55Wh

hardware

CPU type

Inti anu dipikaresep ku Intel Core i5-8259U

CPU fsaratna

Opat Cores Dalapan Benang, 2.30GHz-3.80GHz

Téknologi prosés

14nm

GPU

Intel® Iris® Plus Graphics 655

Ram

8GB DDR4 

Mémori Hard Disk

256GB SSD (Tiasa ngagedekeun SSD)

mamerkeun

ukuran layar

15.6 inci

mamerkeun ratio

16: 9

resolusi layar

1920 x 1080 (FHD)

tipe layar

IPS

Network

Wifi

 802.11 b / g / n 2.4 / 5.0GHz

Bluetooth

 5.1

Konéktipitas

USB3.0 nuhun
HDMInuhun
Tipe-cnuhun
RJ45teu
kartu TFnuhun

3.5mm port Headphone

nuhun

batur

beurat produk

1.8kg

Pakét beurat

2.6000kg

ukuran produk

X x 35.80 24.00 2.05 cm

Ukuran bungkusan

X x 49.00 32.00 28.30 cm 

daftar pakét

1. Laptop * 1

2. Manual pangguna * 1 (Kalebet jasa jaminan) 

3. Carger Asli * 1

 

spésifikasi:

Description:

 

T.BOLT 20 Pro丨Laptop Kinerja Tinggi

    Tbolt 20 Pro mangrupikeun laptop Teclast anu paling kuat. Hal ieu Powered by processor Intel i5-8259U kalawan 4 cores 8 threads. Microprocessor Coffee Lake, 6MB Intel cache pinter sareng 3.8GHz turbo boost nganteurkeun kinerja anu gancang sareng responsif pikeun digawé sareng maén.

Fitur utama:

 

 Windows 10 PRO OS dipasang ( Versi Globaln, Win11 dirojong)

● Layar 15.6 inci Heureut Bezel IPS kalayan 1920 x 1080 Resolusi

Inti anu dipikaresep ku Intel Core i5-8259U Opat Cores Dalapan Benang 2.30GHz, nepi ka 3.80GHz

● Intel® Iris® Plus Graphics 655, 128MB eDRAM

● 8GB DDR4 RAM 256GB SSD Anu tiasa Diénggalan

55000mWh Batré sareng Kibor Numpad Backlit Ukuran Penuh

● Pipa Panas Ganda, Cooling Super Jempé

● 4 Speaker, Bass sareng Treble

● ac Dual-band Wi-Fi

1.8KG lightweight

Catetan:

1. barang garansi: jaminan pikeun 1 taun. Henteu aya biaya kanggo ngalereskeun salami garansi.

2. Keyboard: Tata perenah Amérika QWERTY, tata basa anu sanésna tiasa dianggo nganggo stiker, teras pencét Ieuh.

 

ID:1893609 - SKUI46415

1893609HK
logo