[Stock EU - ES] VIOLEWORKS 88VF Electric Chain Saws Cordless 4 Inci Hiji Tangan Saw Woodworking Cutting Power Tools W / 1 atanapi 2 pcs Batré Kanggo Makita

€ 20 € 68
[Stock EU - ES] VIOLEWORKS 88VF Electric Chain Saws Cordless 4 Inci Hiji Tangan Saw Woodworking Cutting Power Tools W / 1 atanapi 2 pcs Batré Kanggo Makita
[Stock EU - ES] VIOLEWORKS 88VF Electric Chain Saws Cordless 4 Inci Hiji Tangan Saw Woodworking Cutting Power Tools W / 1 atanapi 2 pcs Batré Kanggo Makita
€ 20 € 68
poé
0
0
jam
0
0
menit
0
0
detik
0
0

Ngan € 20 kanggo VIOLEWORKS 88VF Listrik Ranté Saws Cordless 4 Inci Hiji Tangan Saw Woodworking motong Alat Pakakas W / 1 atanapi Batré 2 pcs Kanggo Makita - Hiji Batré

 

Pikeun Langkung VIOLEWORKS Tawaran tingali - IEUH
Kanggo Sadayana BARU Banggood Pakakas Kupon tingali - IEUH

 

Kupon ieu sah ngan pikeun Éropah - ES gudang! BAYAR GRATIS sareng PENGANGKAPAN CEPAT ti Éropa!
Pikeun langkung terang ngeunaan Banggood Warehouse and Customs TAX anjeun tiasa maca IEUH

 

Gabung kana Saluran Telegram Kami

 

  4 Inci Listrik Saw Cordless Hiji-Hand Ranté Saw Woodworking W / 1 / 2pcs Batré
  Upami anjeun peryogi langkung Blade Guide & Chain, mangga pencét di dieu ~1834962
  Upami anjeun peryogi langkung aki-aki, mangga pencét di dieu ~1844887

 

 

 

spésifikasi:

    Fitur utama:     ● Ukuran leutik, tiasa dicekel ku hiji panangan.   ● Praktis, gancang gancang, konsumsi kakuatan low.   ● Saklar kualitas rupa, pangaturan gancang sareng laun, robih speed stepless.   ● Tembaga murni disikat motor, kakuatan kuat, motong gancang, ningkatkeun efisiensi.

  ● Ranté pelat kualitas panéang, pemadam kebakaran jero, langkung tahan maké, motong lemes.

  ● Ranté ranté listrik anu tiasa dieusi deui, lampu sareng portabel, umur batre panjang, henteu aya ruksakna babakan.

  ● Awak enteng, enteng sareng merenah, desain enteng, lami nahan sareng henteu capek panangan.

  ● Papan kontrol sirkuit anu cerdas, panyalindungan overload, pikeun nyumponan kabutuhan konstruksi anu béda-béda.

  ● Pelat pituduh khusus, bola waja tungsten henteu kedah dilincir, supados mesin ngirangan résistansi nalika dioperasikeun sareng ngirangan ageman dina mesin.   ● CATETAN: Ranté henteu kedah dipasang ketat teuing di awal, upami henteu alat internal bakal dieunakeun sareng mangaruhan panggunaan produk !!!  

  spésifikasi

   Ngaran: Chainsaw Electric Cordless

   Bahan: ABS + Metal

   Warna: Green 

   Batré: Batré Litium, 88VF, 2500mAh (kalebet)

   Jinis batré: Fit Makita

   Power: 800W

   Panjang Pelat Pitunjuk: 4 Inci

   Kacepetan ranté: 5m / s

   Ukuran motong <100mm

   Waktu damel: Hiji Batré Pikeun 1.5 Jam

 

  Eusi pakét

   1 x Ranté Ranté Listrik

   1/2 x Batré (Opsional)

   1 x carjer

   1 Manual x pamaké

 

 

ID: 1770768 - SKUG47696

1770768ES
logo