[Stok EU - PL] WalkingPad A1 PRO Smart Electric Foldable Walking Pad Kontrol Speed ​​Otomatis LED Display Fitness Treadmills Indoor Home Gym sareng EU Plug

€ 313 € 881
[Stok EU - PL] WalkingPad A1 PRO Smart Electric Foldable Walking Pad Kontrol Speed ​​Otomatis LED Display Fitness Treadmills Indoor Home Gym sareng EU Plug
[Stok EU - PL] WalkingPad A1 PRO Smart Electric Foldable Walking Pad Kontrol Speed ​​Otomatis LED Display Fitness Treadmills Indoor Home Gym sareng EU Plug
€ 313 € 881

 

HARGA KUPON: 313

[EU DIRECT] WalkingPad A1 PRO Smart Electric Folding Treadmill Pikeun Imah Leumpang Pad Kontrol Speed ​​Otomatis LED Display Fitness Treadmills Indoor Home Gym sareng EU Plug

 

Kupon ieu sah ngan pikeun Éropah - PL gudang!
BAYAR GRATIS sareng PENGANGKAPAN CEPAT ti Éropa!
Pikeun langkung terang ngeunaan Banggood Warehouse and Customs TAX anjeun tiasa maca IEUH

Ogé pikeun langkung seueur:

- WalkingPad Nawaran tingali - IEUH
- Kupon Olahraga & Luar ningali - IEUH
- 🇪🇺 Kupon Gudang EU tingali - IEUH
- 🇺🇸 USA Warehouse Kupon tingali - IEUH

 

Gabung kana Saluran Telegram Kami

 

Fitur:

2021 Versi Anyar Treadmill Listrik sareng Roda, Alat Kabugaran Dilipat, Mesin Leumpang sareng Kontrol Jauh, Kontrol Kaki, Aplikasi Latihan, Treadmills Latihan WalkingPad A1 Pro, 0.5mi/hr-3.75mi

 Téhnologi cahaya LED Mirage.The Walking Treadmill mangrupikeun desain NEW khusus para insinyur téknologi ku taun 2021 di dasbor. Nalika pareum- Jelas salaku sabak logam; Nalika on - Hapus salaku dasbor. Ngaliwatan lampu LED dina dasbor, anjeun tiasa ngabayangkeun data leumpang pikeun unggal jalan pikeun ngitung sareng ngajurung anjeun pikeun latihan.

 Kalawan Remote Control.Operasi jauh handheld bisa ngadalikeun WalkingPad Treadmill anjeun sagampang ngadalikeun TV. Éta ngadalikeun WalkingPad, ngadalikeun hirup anjeun. Nyaéta Tombol Akselerasi, Tombol Start/Stop, Tombol Deceleration, Tombol Switch Mode Wake Up.

 Kalawan Foot Control Anjeun.Ku sensor tekanan Precision tinggi dina treadmill leumpang, Anjeun bisa ngadalikeun WalkingPad Treadmill dina speed tinggi, sedeng atawa slow, ngaliwatan footstep on hareup (akselerasi) zone, zone tengah atawa buntut (deceleration) zone.

 Téhnologi Manual sareng Otomatis.Pemula tiasa nganggo kadali jauh pikeun ngoperasikeun WalkingPad Treadmill dina modeu manual, pangguna anu berpengalaman tiasa ngontrol laju ngalangkungan sistem kontrol laju adaptif anu dipaténkeun, anu disebut mode otomatis.

 Kalawan Desain Foldable.WalkingPad ngagampangkeun neundeun sabab Walking Treadmill tiasa dilipat dua. The Walking Treadmill nyertakeun 0.44 méter pasagi sarta 4.7 suku pasagi. Ngaliwatan 2 rollers jeruk di handap, éta bisa dipindahkeun mulus tur disimpen dina meja, sofa atawa ranjang, jsb.

 Méh Ngajempékeun WalkingPad.The Foldable Treadmill nyadiakeun pangalaman workout aman tur sepi. Kalayan sabuk leumpang anti-slip anu tahan sareng struktur multilayer réduksi bising tina Treadmill Lipat, anjeun tiasa leumpang atanapi jog kalayan nyaman di bumi atanapi kantor, tanpa ngaganggu padamelan atanapi kulawarga.

● Konstruksi énténg tapi beurat.Pigura mesin beurat treadmill ieu dijieunna tina struktur pigura alloy aluminium orientasi tegak nyaeta hampang tur kuat, beurat net ngan 61.6lbs jeung pigura alloy aluminium téh hampang tur kuat, maksimalkeun pungsi kabugaran anak, kapasitas mawa sarta hirup gawé.

Paket kaasup:

1 x WALKINGPAD A1 PRO

1 x Power Cable

1 x Jauh controller

1 x Minyak Silikon

1 Manual x pamaké

1 x Lanyard

1 x rengkuh

 

spésifikasi:

Ngaran Produk WalkingPad A1 Pro
VérsiVérsi EU (EU Plug)
ngalipet nuhun
sertipikasi CE
panghargaan  Meunang 2019 IF Design & Reddot Design Award
Diménsi Damel 1432*547x129mm/56.5″x21.5″*5”
Diménsi Dilipet 822x547x129mm/32.5″x21.5″x5”
Permukaan Leumpang 1200x415mm / 47 ″ x16.5 ″
Lumaku Jaman 14 ~ 60 taun
tampilan Tipe  Témbongkeun LED Jeung Indikator Status
Speed ​​Range 0.5 ~ 6km / h / 0.5-3.75mph
dipeunteun tegangan 110V / 220V
dipeunteun daya 746W 
Platform Jangkungna: 57mm
Kapasitas beurat maksimum 105kg / 231.5lbs
Beurat net 28kg / 62lbs
Beurat Gross 31kg / 68Ibs
Modeu Olahraga Sayaga, Manual, Otomatis

 

ID: 1733043 - SKUG02886

1733043PL
logo