[Stok EU - CZ] Wltoys 124019 RTR 1/12 2.4G 4WD 60km/h Logam Chassis RC Mobil Kendaraan Luar Jalan 2200mAh Model Mainan Anak

€ 88 € 104
[Stok EU - CZ] Wltoys 124019 RTR 1/12 2.4G 4WD 60km/h Logam Chassis RC Mobil Kendaraan Luar Jalan 2200mAh Model Mainan Anak
[Stok EU - CZ] Wltoys 124019 RTR 1/12 2.4G 4WD 60km/h Logam Chassis RC Mobil Kendaraan Luar Jalan 2200mAh Model Mainan Anak
€ 88 € 104
poé
0
0
jam
0
0
menit
0
0
detik
0
0

 

HARGA KUPON: 88

Wltoys 124019 RTR 1/12 2.4G 4WD 60km / h Metal Chassis RC Car Off-Road Vehicles 2200mAh Model Kids Toys

 

Kupon ieu sah ngan pikeun Éropah - CZ gudang!
BAYAR GRATIS sareng PENGANGKAPAN CEPAT ti Éropa!
Pikeun langkung terang ngeunaan Banggood Warehouse and Customs TAX anjeun tiasa maca IEUH

Ogé pikeun langkung seueur:

- Wltoys Nawarkeun tingali - IEUH
- Hobi Mainan sareng Kupon Robot ningali - IEUH
- 🇪🇺 Kupon Gudang EU tingali - IEUH
- 🇺🇸 USA Warehouse Kupon tingali - IEUH

 

Gabung kana Saluran Telegram Kami

 

Description:

Fitur: Chassis awak mobil rc ieu didamel tina bahan paduan aluminium, stabilitas anu kuat

Efisiensi tinggi 550 motor magnét anu kuat, 60km / jam maks

Gir alloy séng, résistansi maké kuat

Damper kejutan hardware anu dieusi ku minyak, kinerja ieu tiasa adaptasi sareng sababaraha rupa bumi

Fungsi Dasar: Maju, mundur, belok kénca / katuhu

Hiji Vérsi Batré: Id produk:1757187

Pakét Kalebet: 1X RC Mobil

2/3 X Batré ((jumlah aki dipilih ku sorangan)

Kabel Ngecas USB 1X

Manual Parentah 1X

1X Leungeun Palang Leutik 

 

spésifikasi:

Inpormasi dasarBrand: Wltoys Item No: 124019 Skala: 1/12 Warna: Ungu Max Speed: 60km / hkakuatan SystemESC: Papan sirkuit terpadu Motor: 550 motor disikat
pamancarFrékuénsi: saluran 2.4G: Jarak Jauh 2CH:> Batré Anu Diperlukan 100m: Batré 4X 1.5V AA (henteu kalebet)batreBatré pikeun Mobil: 2/3 (7.4V 2200mAh) Batré li-ion(jumlah aki dipilih ku sorangan) Hiji Waktu Ngecas Batré: Sakitar 3 jam Hiji Waktu Maén Batre: Kira-kira 9 menit
nu lain

Bahan: PA + Alloy + bagian éléktronik

Beurat Mobil: Sakitar 1110g

ukuranCar Size:35.6*20.8*11cm Box Size:45.6*22.7*14.1cm

 

Sering Dibeuli Babarengan:

 

ID: 1766600 - SKUG61493

1757187CZ
logo