Xiaomi MI AX9000 AIoT WiFi 6 Router 9000Mbps 6 Cor Tri-band Mesh Networking WiFi 160MHz 4K QAM MU-MIMO Wireless Wifi Router pikeun E-Sports

$228 $335
Xiaomi MI AX9000 AIoT WiFi 6 Router 9000Mbps 6 Cor Tri-band Mesh Networking WiFi 160MHz 4K QAM MU-MIMO Wireless Wifi Router pikeun E-Sports
Xiaomi MI AX9000 AIoT WiFi 6 Router 9000Mbps 6 Cor Tri-band Mesh Networking WiFi 160MHz 4K QAM MU-MIMO Wireless Wifi Router pikeun E-Sports
$228 $335

$ 228 / 🇪🇺 194 €

 

HARGA KUPON: 🇺🇸 $228 / 🇪🇺 194 €

Xiaomi MI AX9000 AIoT WiFi 6 Router 9000Mbps 6 Cor Tri-band Mesh Networking WiFi 160MHz 4K QAM MU-MIMO Wireless Wifi Router pikeun E-Sports

* Punten kanggo PPN Uni Éropa: Barang anu dipésér nganggo COUPON kami sareng dikirimkeun ka tujuan anu aya di Uni Éropa (EU), PPN sareng tugas (upami lumaku) parantos dilebetkeun kana harga COUPON na teu kedah mayar pajak tambahan.

Ogé pikeun langkung seueur:

- Xiaomi Nawarkeun tingali - IEUH
- Kupon Komputer & Kantor tingali - IEUH
- 🇪🇺 Kupon Gudang EU tingali - IEUH
- ???????? USA Warehouse Kupon tingali - IEUH

 

Gabung kana Saluran Telegram Kami

 

Fitur:

- chip Qualcomm 6-inti andalannya.

- 1G mémori ageung, 1000 alat online dina waktos anu sasarengan.

- Pangiriman sakaligus multi-alat MU-MIMO + OFDMA. 

- 4 × 4 160MHz, 1 kali langkung gancang tibatan sateuacanna. 4K QAM, 20% langkung gancang.

- Antarbeungeut kecepatan luhur USB3.0, ngadukung koneksi alat langkung seueur.

- Jaringan jejaring, terasrasakeun Wi-Fi 6 kecepatan tinggi di panjuru bumi.

- 2500M e-olahraga Ethernet port, pangalaman gancang lengkep saluareun gigabit.

- Mi Wi-Fi 6 Router AX9000, Wi-Fi 6E Vérsi, Tri-band9000Mbps ningkatkeun kecepatan luhur.

- Panguat sinyal éksternal kinerja tinggi 12-independen, sinyalna super WiFi6 pikeun sadayana imah.

Pakét Ngawengku:

1 * Xiaomi Router AX9000

1 * adaptor kakuatan (12V / 4A)

1 * Kabel jaringan

1 * manual pamaké

Punten Catet:

- Colokkeun aslina tina router ieu nyaéta Colokkeun CN, sareng kami bakal ngirim adaptor colokan leres gratis anu cocog pikeun nagara anjeun dina alamat pangiriman upami diperlukeun.

 

spésifikasi:

 merek

 Xiaomi

 model

 AX9000

 warna

 hideung

 ukuran 

 270mm × 270mm × 174mm

 CPU

 Qualcomm IPQ8072 Quadcores A53 2.2GHz CPU

 Mesin akselerasi jaringan

 Inti dobel 1.7 GHz NPU

 Ram

 1GB

 Wi-Fi 2.4G

 4 × 4 (IEEE802.11ax, 1148Mbps, max)

 Wi-Fi 5.2G 

 4 × 4 (IEEE802.11ax, 4804Mbps, max)

 Wi-Fi 5.8G

 4 × 4 (IEEE802.11ax, 2402Mbps, max)

 antena

 12 * anteneu gain tinggi éksternal + anteneu AIoT éksternal

 Panas kabeurangan

 Cooling aktip

 Tina panganteur fisik 

 1 * 10/100 / 1000 / 2500M Wan / LAN (Otomatis MDI / MDIX) 1 * 10/100 / 1000M Wan / LAN (Otomatis MDI / MDIX)

 3 * 10/100 / 1000M LAN (Otomatis MDI / MDIX)

 Lampu indikator LED 

 1 * Indikator sistem 1 * Indikator internét 5 * Lampu port jaringan

 1 * Lampu Suasana

 Tombol ngareset sistem

 1

 Antarmuka USB3.0 

 1

 Tombol jaringan bolong

 1

 tombol kakuatan

 1

 Antarmuka input kakuatan

 1

 standar wireless

 IEEE 802.11a / b / g / n / ac / kampak, IEEE 802.3 / 3u / 3ab

 Standar sertifikasi

 GB / T9254-2008 ; GB4943.1-2011

 Band tripel

 2.4 GHz, 5.2GHz sareng 5.8GHz

 Saluran nirkabel

 Saluran 2.4GHz : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 5.2GHz Channel : 36, 40, 44, 48, 52, 56, 60, 64 5.8GHz Saluran : 149, 153, 157, 161, 165

 Modeu modulasi

 11b:DSSS:DBPSK(1Mbps),DQPSK(2Mbps),CCK(5.5/11Mbps)

 11a/gOFDM:BPSK(6/9Mbps),QPSK(12/18Mbps),16QAM(24/36Mbps), 64QAM(48/54Mbps)

 11n : MIMO-OFDM: BPSK, QPSK, 16QAM, 64QAM.

 Laju disetél: MCS0 ~ MCS15

 11ac:MIMO-OFDM:BPSK,QPSK,16QAM,64QAM,256QAM.  11ax:MIMO-OFDM:BPSK,QPSK,16QAM,64QAM,256QAM,1024QAM

 Laju disetél: MCS0 ~ MCS11 (4 aliran dirojong). 4096QAM.

 Laju disetél: MCS12 ~ MCS13 (2 aliran dirojong)

 OS

 MiWiFi ROM, sistem operasi router pinter anu khusus didaptarkeun dumasar kana OpenWRT

 Kaamanan tanpa kabel

 Énkripsi WPA-PSK / WPA2-PSK / WPA3-SAE, kontrol aksés nirkabel (daptar hideung bodas), SSID disumputkeun

 APP Manajemén

 Ngarojong Wéb, Android, iOS

 lingkungan gawé 

 Suhu operasi: 0 ~ 40 ° C

 Suhu neundeun: 10% ~ 90% RH henteu kondensasi

 Kalembaban operasi: -40 ~ 70 ℃

 Kalembaban panyimpenan: 5% ~ 90% RH henteu kondensasi

 

ID:1832509 - SKUH50205

1832509CN
logo