Xiaomi Mi Band 6 1.56 Inci 326 PPI AMOLED Rétina Layar Wristband Denyut Jantung Oksigén Darah Monitor 130+ Rupa Wajah 30 Modeu Olahraga 5ATM Waterproof BT5.0 Smart Watch - Hideung

$29 $52
Xiaomi Mi Band 6 1.56 Inci 326 PPI AMOLED Rétina Layar Wristband Denyut Jantung Oksigén Darah Monitor 130+ Rupa Wajah 30 Modeu Olahraga 5ATM Waterproof BT5.0 Smart Watch - Hideung
Xiaomi Mi Band 6 1.56 Inci 326 PPI AMOLED Rétina Layar Wristband Denyut Jantung Oksigén Darah Monitor 130+ Rupa Wajah 30 Modeu Olahraga 5ATM Waterproof BT5.0 Smart Watch - Hideung
$29 $52
poé
0
0
jam
0
0
menit
0
0
detik
0
0

$ 29 / 🇪🇺 25 €

 

HARGA KUPON: 🇺🇸 $29 / 🇪🇺 25 €

[Global Version]Xiaomi Mi Band 6 1.56 Inch 326 PPI AMOLED Retina Screen Wristband Heart Rate Blood Oxygen Monitor 130+ Watch Faces 30 Sports Modes 5ATM Waterproof BT5.0 Smart Watch – Black

* Punten kanggo PPN Uni Éropa: Barang anu dipésér nganggo COUPON kami sareng dikirimkeun ka tujuan anu aya di Uni Éropa (EU), PPN sareng tugas (upami lumaku) parantos dilebetkeun kana harga COUPON na teu kedah mayar pajak tambahan.

Ogé pikeun langkung seueur:

- Xiaomi Nawarkeun tingali - IEUH
- Kupon Éléktronika konsumén tingali - IEUH
- 🇪🇺 Kupon Gudang EU tingali - IEUH
- ???????? USA Warehouse Kupon tingali - IEUH

 

Gabung kana Saluran Telegram Kami

 

 

spésifikasi:

spésifikasi
 merek Xiaomi
 model mi band 6 (Versi Global)
 Vérsi Bluetooth BT 5.0
 cocog OS Android 5.0 atanapi saluhureuna, ios 10.0 atanapi saluhureuna
 Modeu Operating Layar cabak
 Ngaran APP

 Fit kuring app

 Aplikasi Mi Wear

 App Basa Dugi ka 38 Bahasa
 Basa Band Chinese, Traditional Chinese, English, Russian, Spanish, Italian, German, French
Fitur husus
 waterproof 5ATM (Canu tiasa dianggo pikeun ngojay sareng snorkeling di kolam renang, sareng éta ogé tiasa calik mikawanoh 4 gaya ngojay)
 Monitor Detak Jantung 24 jam Ngarojong peringatan detak jantung tinggi
 Monitor Oksigén Getih sokongan Napas wengi sareng monitoring kualitas bobo
 Mode Kaséhatan Awéwé sokongan
 PAI sokongan
 Monitor tekanan sokongan
 Latihan Napas sokongan
 Léngkah Ngitung sokongan
 Multi-olahraga Modeu Ngarojong 30 modeu olahraga sareng 6 olahraga pangakuan otomatis
 Panginget Telepon atanapi Pesen sokongan

 Témbok Nelepon

 sokongan
 Tipe Siaga Geter
 Layar Lampu-Otomatis sokongan 
 Stopwatch sokongan
 Lalajo Parobihan Rupina Dukungan (Hingga 130+ Wajah Nonton)
 Ngarobih Nyanghareupan sokongan
 Kaméra Kontrol sokongan
 Kontrol Musik sokongan
 Paparan cuaca sokongan
 alarem sokongan
 Alipay sokongan
 panginget Sedentary sokongan
 Anti leungit sokongan
parameter téknis
 sensor G-sénsor, Sensor Detik Jantung
 layar Ukuran: 1.56 inci
 Type: AMOLED
 Resolusi: 152 * 486 Piksel (326 PPI)
 batre Kamampuh batré: 125mAh 
 Waktos Sayaga: Sakitar 14 dinten
 Ngagunakeun waktos: Sakitar 7 dinten
 Waktu Ngecas: Sakitar 2 jam
 Tipe Ngecas: Ngisi daya magnét
Penampilan & Detil
 Beurat sareng Ukuran Produk

 Ukuran produk: 47.4 × 18.6 × 12.7mm

 Ukuran Panjang Band: 155-219 mm
 Beurat Produk: sakitar 12.8g (Tanpa tali)

[BT 5.0] Asli Xiaomi Mi band 4 AMOLED Warna Layar Wristband 135 mAh Batré Kabugaran Tracker Smart Watch Global Vérsi 1*Xiaomi mi band 6(Global Version) Gelang pinter
 1 * kabel Ngecas
 1 * Manual pamaké 
 tips: 
1. Pidangkeun sareng cahaya némbak bakal mangaruhan warna produk, gambar pikeun rujukan hungkul, tunduk kana produk kami anu aya.
2. Punten unduh aplikasi sateuacan dianggo supados cocog sareng telepon anjeun.

 

ID:1830818 - SKUH16944

1830818HK
logo