[Saham UÉ - CZ] Xiaomi Mijia KRDNQ03ZM Éléktrik Éléktrik Cerdas 2200W Genep Gears Thermoregulasi Opat Gir Timing Pangeringan Rack sareng Mijia APP Google Alexa Control

€ 81 € 167
[Saham UÉ - CZ] Xiaomi Mijia KRDNQ03ZM Éléktrik Éléktrik Cerdas 2200W Genep Gears Thermoregulasi Opat Gir Timing Pangeringan Rack sareng Mijia APP Google Alexa Control
[Saham UÉ - CZ] Xiaomi Mijia KRDNQ03ZM Éléktrik Éléktrik Cerdas 2200W Genep Gears Thermoregulasi Opat Gir Timing Pangeringan Rack sareng Mijia APP Google Alexa Control
€ 81 € 167
poé
0
0
jam
0
0
menit
0
0
detik
0
0

 

HARGA KUPON: 81

[Versi Internasional] Xiaomi Mijia KRDNQ03ZM Éléktrik Listrik Cerdas 2200W Genep Gears Thermoregulation Opat Gir Timing Pangeringan Rack sareng Mijia APP Google Alexa Control

 

Kupon ieu sah ngan pikeun Éropah - CZ gudang!
BAYAR GRATIS sareng PENGANGKAPAN CEPAT ti Éropa!
Pikeun langkung terang ngeunaan Banggood Warehouse and Customs TAX anjeun tiasa maca IEUH

Ogé pikeun langkung seueur:

- Xiaomi Nawarkeun tingali - IEUH
- Kupon Perkakas Bumi tingali - IEUH
- 🇪🇺 Kupon Gudang EU tingali - IEUH
- 🇺🇸 USA Warehouse Kupon tingali - IEUH

 

Gabung kana Saluran Telegram Kami

 

Fitur utama:

Sababaraha Kontrol calakan: Remote control Mijia APP, kontrol sora Xiao Ai (Ngan ukur ngadukung versi Cina).

Genep Gir Thermoregulasi: Pamanas listrik pinter Mijia tiasa nyaluyukeun suhu dina genep roda dina 18-28 ° C (18/20/22/24/26/28 ° C).

Opat Gears Waktos: Pemanas listrik pinter Mijia ngadukung waktos tina opat roda gigi (1/3/5 / 9h).

Pemanasan Konveksi: Disipasi panas dua arah, konveksi alami.

2200W Kakuatan Tinggi: Unsur pemanasan aluminium efisiensi tinggi 74 pcs, 4800cm ² permukaan dissipation panas ageung.

Suhu Konstan Calakan: Sistem kontrol suhu calakan bawaan otomatis bakal neraskeun manaskeun nalika suhu lingkunganana langkung handap tina suhu anu tos ditangtoskeun; Upami teu kitu, éta otomatis bakal ngirangan kakuatan atanapi ngeureunkeun manaskeun.

Desain Rak Pangeringan Terpadu: Éta tiasa ngadukung 1.5kg, manaskeun sareng ngeringkeun baju dina waktos anu sami.


 

spésifikasi:

spésifikasi

Merk: Xiaomi Mijia 
Model: KRDNQ03ZM
Ketik: Heve konveksi
Warna: White
Tegangan dipeunteun: 220V
Power dipeunteun: 2200W
Frékuénsi Dipasang: 50Hz

Modeu pemanasan: Kawat Pemanasan Listrik 
Métode Instalasi: Lantaingetik

Tingkat Waterproof: IPX4

Kontrol APP: Mijia APP / Google / Amazon Alexa

Control sora: Amazon Alexa

Daérah anu tiasa dilarapkeun: 21m--30m ² 

ukuranBeurat Produk: sakitar 5.7kg 
Pakét Beurat: sakitar 7.3kg 
Ukuran Produk (L x W x H): 78.00 x 21.60 x 52.60 cm 
Eusi pakét

1 x Élder listrik

4 x nyekerupkeun

1 x S.crewdriver

2 x Dukungan Kaki

1 x Mtaunan

1 x EU Plug (Kami bakal ngirim anjeun adaptor anu numutkeun ka nagara anjeun)

 

Sering Dibeuli Babarengan:

 

ID: 1772774 - SKUG65439

1772774CZ
logo