Xiaomi Mijia SDJQR01RR Smart Robot Vacuum Cleaner LSD sareng SLAM 1800Pa 5200mAh kalayan APP Control Low Noise

€ 238,06 € 338,26
Xiaomi Mijia SDJQR01RR Smart Robot Vacuum Cleaner LSD sareng SLAM 1800Pa 5200mAh kalayan APP Control Low Noise
Xiaomi Mijia SDJQR01RR Smart Robot Vacuum Cleaner LSD sareng SLAM 1800Pa 5200mAh kalayan APP Control Low Noise
€ 238,06 € 338,26

Ngan € 238,06 pikeun Asli Xiaomi Mijia SDJQR01RR Smart Robot Vacuum Cleaner LSD sareng SLAM 1800Pa 5200mAh kalayan APP Control Low Noise

 

Milarian kupon sanés pikeun Xiaomi Mijia SDJQR01RR Smart - IEUH
Langkung nawaran Xiaomi - IEUH
Kanggo Sadayana BARU Banggood Kupon Perkakas Bumi tingali - IEUH

 

Gabung kana Saluran Telegram Kami

 

spésifikasi:

ID produk 1098131
merek Xiaomi
model Mijia
Nyeuseup maks 1800Pa
kapasitas batre 5200mAh
Runtime 150min
Volume lebu 420ml
Bangkung Pendek 1.5cm
Kénggalan  
Saringan anu tiasa diseuseuh  
Kontrol APP
napigasi Smart LDS Navigation kalayan 12 jinis sénsor
Algoritma rute Slam
Timer deui
Ngabersihan tempat
Sikat dinamis
Tekanan karpét
Tembok téoritis parangkat lunak  
Modeu pencegahan ragrag
Modeu nuturkeun témbok
dipeunteun tegangan 14.4V
dipeunteun daya 55W
Tegangan Input adaptor 100-240V 50 / 60Hz
Tipe Colokkeun adaptor
Beurat produk 3.8kg
Ukuran produk 345 * 345 * 96mm

 

Sering Dibeuli Babarengan:

 

ID: 1098131 - SKU505032

1098131CN
logo