Xiaomi Redmi G 2021 Laptop Kaulinan 16.1 inci 144Hz 100%sRGB Layar AMD R7-5800H NVIDIA GeForce RTX3060 GPU Langsung 16GB RAM 3200MHz 512GB PCIe SSD 80Wh Batré WiFi6 Backlit Notebook

$1677 $2799
Xiaomi Redmi G 2021 Laptop Kaulinan 16.1 inci 144Hz 100%sRGB Layar AMD R7-5800H NVIDIA GeForce RTX3060 GPU Langsung 16GB RAM 3200MHz 512GB PCIe SSD 80Wh Batré WiFi6 Backlit Notebook
Xiaomi Redmi G 2021 Laptop Kaulinan 16.1 inci 144Hz 100%sRGB Layar AMD R7-5800H NVIDIA GeForce RTX3060 GPU Langsung 16GB RAM 3200MHz 512GB PCIe SSD 80Wh Batré WiFi6 Backlit Notebook
$1677 $2799
poé
0
0
jam
0
0
menit
0
0
detik
0
0

$ 1677 🇺🇸 atanapi € 1470 🇪🇺

 

HARGA KUPON: $1677 🇺🇸 atanapi € 1470 🇪🇺

Xiaomi Redmi G 2021 Laptop Kaulinan 16.1 inci 144Hz 100%sRGB Layar AMD R7-5800H NVIDIA GeForce RTX3060 GPU Langsung 16GB RAM 3200MHz 512GB PCIe SSD 80Wh Batré WiFi6 Backlit Notebook

* Punten kanggo PPN Uni Éropa: Barang anu dipésér nganggo COUPON kami sareng dikirimkeun ka tujuan anu aya di Uni Éropa (EU), PPN sareng tugas (upami lumaku) parantos dilebetkeun kana harga COUPON na teu kedah mayar pajak tambahan.

Ogé pikeun langkung seueur:

- Xiaomi Nawarkeun tingali - IEUH
- Kupon Komputer & Kantor tingali - IEUH
- 🇪🇺 Kupon Gudang EU tingali - IEUH
- 🇺🇸 Kupon Gudang AS tingali - IEUH

 

Gabung kana Saluran Telegram Kami

 

dasar

merek

Xiaomi

ngetik Redmi G

warna

poék Gray

material

Galunggung aluminium

OS

Windows 10

basa

Cina

kamera1.0MP

kibor

QWERTY (Amérika perenah), backlit

batre

80Wh, Batré Polimér Litium-ion, nepi ka 10 jam maén

hardware

CPU type

AMD R7-5800H, 70W MAX

CPU fsaratna

Octa Core Genep Belas Threads, 3.2GHz nepi ka 4.4GHz

Téknologi prosés

7nm

GPU

NVIDIA GeForce RTX3060

Ram

16GB DDR4 3200MHz

Mémori Hard Disk

512GB PCIe3.0 x4 SSD (tiasa dilegakeun SSD)

mamerkeun

ukuran layar

16.1 inci

mamerkeun ratio

16: 9

resolusi layar

1920 x 1080 (FHD)

tipe layar

IPS

Gamut warna100% sRGB
laju Anyarkeun144Hz

Network

Wifi

WiFi 6

Bluetooth

5.2

Konéktipitas

USB2.0nuhun
USB3.2 Gen2 nuhun
DC Jack nuhun
Palabuhan RJ45Sumuhun, rojongan 1000M
Mini DPnuhun, nepi ka rojongan 5K / 60Hz
HDMI2.0Leres, dugi ka dukungan 4K / 60Hz
Guntur4enya, nepi ka 5K / rojongan 60Hz

3.5mm Headphone Jack

nuhun

batur

beurat produk

2.6000kg

Pakét beurat

4.2000kg

ukuran produk

373mm (L) × 264mm (W) × 23.1mm (H)

Ukuran bungkusan

550mm (L) × 420mm (W) × 350mm (H

daftar pakét

1. Laptop * 1

2. Manual pangguna * 1 (Kalebet jasa jaminan) 

3. Carger Asli * 1

4. UÉ / Inggris / AS Adaptor * 1

 

spésifikasi:

                                                                    Xiaomi Redmi G丨Vérsi énggal, kinerja énggal

 Description:

   Versi 2021 Xiaomi Redmi G hadir sareng layar laju refresh 16.1 inci 100%sRGB 144Hz, anu ngagaduhan 11th AMD R7-5800H Octa-Core Sixteen Threads anu langkung kuat sareng NVIDIA RTX3060 GPU, masihan anjeun pangalaman visual sareng kaulinan anu langkung saé. Langkung seueur fitur pikeun nyumponan kabutuhan sababaraha skenario. Laptop kaulinan Xiaomi Redmi G ayeuna hadir kalayan desain, kinerja, sareng harga anu langkung saé.

 

Fitur utama:

 

 Windows 10 OS Dipasang (Rojongan Win11 / Linux Ubuntu dipasang)

● 16.1 inci 100%sRGB 300nits IPS Display jeung 1920 x 1080P Resolusi

● 144Hz Refresh Laju layar Pikeun pangalaman kaulinan lemes

● AMD R7-5800H Octa Core Genep Belas Threads, 3.2GHz nepi ka 4.4GHz

● NVIDIA GeForce RTX3060 GPU Direct Rojongan FPS Luhur 

● 16GB DDR4 3200MHz RAM 512GB Expandable M.2 PCIe SSD

● Kaméra Hareup 1.0MP pikeun Poto sareng Obrolan Video

● kibor Full-ukuran jeung Fungsi Backlit

● Thunderport4 Rojongan PD 100W Ngecas

● Batré 80Wh sareng Charger 230W

Catetan:

1. barang garansi: jaminan pikeun 1 taun. 

2. Supir unduh: http://www.mi.com/service/bijiben/drivers

3. Keyboard: Tata perenah Amérika QWERTY, tata basa anu sanésna tiasa dianggo nganggo stiker, teras pencét Ieuh.

4. Kumaha reinstall Windows jeung rojongan basa leuwih, klik Ieuh

 

ID:1904994 - SKUI58360

1904994CN
logo