Xiaomi Redmi Note 9 Pro Global Vérsi 6.67 inci 64MP Quad Kaméra 6GB 128GB 5020mAh NFC Snapdragon 720G Octa core 4G Smartphone - Vérsi EU Glacier White

$214 $279
Xiaomi Redmi Note 9 Pro Global Vérsi 6.67 inci 64MP Quad Kaméra 6GB 128GB 5020mAh NFC Snapdragon 720G Octa core 4G Smartphone - Vérsi EU Glacier White
Xiaomi Redmi Note 9 Pro Global Vérsi 6.67 inci 64MP Quad Kaméra 6GB 128GB 5020mAh NFC Snapdragon 720G Octa core 4G Smartphone - Vérsi EU Glacier White
$214 $279

🇺🇸 $ 214 = 🇪🇺 182 €

 

HARGA KUPON: 🇺🇸 $214 = 🇪🇺 182 €

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Global Vérsi 6.67 inci 64MP Quad Kaméra 6GB 128GB 5020mAh NFC Snapdragon 720G Octa core 4G Smartphone - Vérsi EU Glacier White

* Punten kanggo PPN Uni Éropa: Barang anu dipésér nganggo COUPON kami sareng dikirimkeun ka tujuan anu aya di Uni Éropa (EU), PPN sareng tugas (upami lumaku) parantos dilebetkeun kana harga COUPON na teu kedah mayar pajak tambahan.

Ogé pikeun langkung seueur:

- Xiaomi Nawarkeun tingali - IEUH
- Kupon Telepon & Telekomunikasi tingali - IEUH
- 🇪🇺 Kupon Gudang EU tingali - IEUH
- ???????? USA Warehouse Kupon tingali - IEUH

 

Gabung kana Saluran Telegram Kami

 

bewara:

          Nengetan pikeun milih vérsi anu leres tina dua vérsi pikeun mesen.

          Upami anjeun ti nagara-nagara Éropa ieu, kaasup Spanyol, Italia, Perancis, Inggris, Jérman, Walanda, Portugal, Bélgia, Luksemburg, Irlandia, Polandia, Céko, Bulgaria, Romania, Slovenia, Slowakia, Hongaria, Yunani, Dénmark, Finlandia, Norwegia, Swédia, Lituania, Éstonia, Latvia, Austria, Kroasia, Punten pilih anu "Versi EU".

          Upami teu kitu, anjeun kedah milih anu "Vérsi Daérah sanés".

          Teu aya bedana antara dua vérsi kacuali parangkat lunak.

 

 Potret layar:

Xiaomi Redmi

 

spésifikasi:

model

 Xiaomi Redmi Note 9 Pro Global Vérsi (6GB + 128GB)

Network

 2G: GSM B2/B3/B5/B8

 3G: WCDMA B1/B2/B4/B5/B8

 4G: FDD-LTE B1/B2/B3/B4/B5/B7/B8/B20

       P-LTE B38 / B40

 Slot Kartu SIM: Dual SIM Card Dual Standby (Nano SIM), Ngadukung slot kartu 2 + 1, nano-SIM + nano-SIM + TF

Klik di dieu pikeun frekuensi jaringan nagara anjeun. Mangga parios sareng operator / panyayogikeun sateuacan mésér barang ieu.

hardware

 OS: MIUI (Dumasar Android)

 CPU: Snapdragon 720G, Octa-core, dugi ka 2.3GHz, téknologi prosés 8nm

 GPU: Adreno 618

 RAM: 6GB

 ROM: 128GB

 Ngalegaan Kartu: Ngadukung kartu TF éksternal dugi ka 512GB (VFAT)

mamerkeun

 Ukuran tampilan: 6.67 inci

 Ketik: FHD + Layar Sentuh Kapasitif

 Resolusi: 2400 * 1080 piksel

 Fitur: 450nit (typ) Caang, 1500: 1 kontras rotio, 84% warna gamut NTSC, T certificationV Rheinland sertifikasi cahaya biru rendah, Modeu maca 2.0, Corning® Gorilla® Glass 5, Ngarojong tampilan HDR

Kamera pungkur

 Kaméra quad Back: 64.0MP + 8.0MP + 5.0MP + 2.0MP

 64MP kaméra primér résolusi ultra-luhur:

  Ukuran sensor 1 / 1.72 ", 1.6μm 4-in-1 Super Pixel, ukuran piksel 0.8μm

  f / 1.89, AF, lénsa 6P, FOV 79.8 °

 8MP kaméra sudut ultra lega:

  FOV 119 ° (108.3 ° saatos koreksi distorsi)

  f / 2.2, 1/4 "ukuran sensor

  Ukuran piksel 1.12μm, lénsa 5P

 Kaméra makro 5MP:

  AF (2cm-10cm), f / 2.4, 1/5 "ukuran sensor, ukuran piksel 1.12μm

 Sensor jero 2MP:

  Ukuran sensor 1/5 ", ukuran piksel 1.75μm, f / 2.4

 Fitur fotografi kaméra tukang:

  Modeu wengi | Modeu dokumén | Potrét sinématik

  64MP HD | Mode sudut ultra-lega pinter | Kaméra tukang ngahias

  Fotografi wengi genggem ajeg | Latar modél potrét kabur | Modeu panorama

  Modeu pro | Timer poto | Ngaratakan | Modeu burst | Pangenal rupa | HDR | Koréksi distorsi ujung lega-sudut

  Watermark khusus | Watermark AI | Latar modél potrét kabur | | Pigura layar lengkep

  Deteksi adegan kaméra AI tukang (27 tag anu tiasa dikenal) | Kaméra makro

 Fitur pidéo kaméra tukang:

  Pidéo Cinematic 4K | Rékaman sudut ultra-lega | Ngarekam makro | Modeu video pondok | Rekaman 4K | Kaleidoskop

  4K ngarékam 30fps

  1080P ngarékam 30fps / 60fps

  720P ngarékam 30fps

  1080P gerak gerak lalaunan 120fps

  720P gerak gerak lalaunan 120fps / 240fps / 960fps

Kamera hareup

 Kaméra Hareup: Kaméra Hareup Dina-16MP

  16MP, 1.0μm f / 2.48 bukaan

  Fitur fotografi kaméra payun

  Panorama selfie | Ramo korma | Deteksi siluét AI | Kaméra payun HDR | Flash hareup nyanghareup | Pangakuan rai 

   AI Ngageulisan | Modeu potrét AI | Deteksi adegan AI

 Fitur pidéo kaméra payun:

  120fps Slo-Selfie

basa

 Multi-basa. Langkung langkung lengkep mangga tingali kana tangkepan layar

Batré & Ngecas

 Batré: 5020mAh (typ), Diwangun, batré polimér lithium-ion

 Muatan Gancang: muatan gancang 30W

 Antarmuka ngeusi batre: USB Type-C

 Jenis Carger: Type EU

Fitur séjén

 WIFI: 802.11 a / b / g / n / ac, 2.4G / 5G, WiFi Direct / WiFi Display   VoLTE: Naha anjeun tiasa nganggo VoLTE gumantung kana operator lokal, sabab henteu sadayana operator lokal tiasa ngadukung fungsi ieu.  Bluetooth: BT5.0  Posisi: GPS / AGPS / GLONASS / BEIDOU  Sénsor: Z-sumbu motor geter linier, Sénsor sidik dipasang sisi, Sénsor jarak, Sénsor cahaya sekitar layar, Akselerometer, Gyroscope, Kompas éléktronik, IR jauh, NFC, AI Face unlock   headphone interface: 3.5mm  Speaker: 1216 X max0.5mm amplitudo speker ultra-linier Smart PA 10V éksternal, tekanan didorong, volume tinggi

Ukuran & Beurat

 Ukuran produk: 165.75mm * 76.68mm * 8.8mm   Beurat produk: 209g

Daptar bungkusan

 1 x Xiaomi Redmi Note 9 Pro Global Vérsi Smartphone

 1 x USB Tipe-C Cable

 1 x ngaluarkeun Pin

 1 x Kasus pelindung

 1 x EU carjer

 

ID:1675538 - SKUF16877

1675538CN
logo