Xiaomi RedmiBook Pro 14 2021 Laptop 14.0 inci Intel Core i5-1135G7 Intel Xe Graphics 16G DDR4 3200MHz RAM 512G SSD 2.5K Resolusi Tinggi 100% sRGB Thunderport4 Type-C Backlit Fingerprint Notebook Kamera

$927 $1399
Xiaomi RedmiBook Pro 14 2021 Laptop 14.0 inci Intel Core i5-1135G7 Intel Xe Graphics 16G DDR4 3200MHz RAM 512G SSD 2.5K Resolusi Tinggi 100% sRGB Thunderport4 Type-C Backlit Fingerprint Notebook Kamera
Xiaomi RedmiBook Pro 14 2021 Laptop 14.0 inci Intel Core i5-1135G7 Intel Xe Graphics 16G DDR4 3200MHz RAM 512G SSD 2.5K Resolusi Tinggi 100% sRGB Thunderport4 Type-C Backlit Fingerprint Notebook Kamera
$927 $1399
poé
0
0
jam
0
0
menit
0
0
detik
0
0

$ 927 🇺🇸 atanapi € 813 🇪🇺

 

HARGA KUPON: $927 🇺🇸 atanapi € 813 🇪🇺

Xiaomi RedmiBook Pro 14 2021 Laptop 14.0 inci Intel Core i5-1135G7 Intel Xe Graphics 16G DDR4 3200MHz RAM 512G SSD 2.5K Resolusi Tinggi 100% sRGB Thunderport4 Type-C Backlit Fingerprint Notebook Kamera

* Punten kanggo PPN Uni Éropa: Barang anu dipésér nganggo COUPON kami sareng dikirimkeun ka tujuan anu aya di Uni Éropa (EU), PPN sareng tugas (upami lumaku) parantos dilebetkeun kana harga COUPON na teu kedah mayar pajak tambahan.

Ogé pikeun langkung seueur:

- Xiaomi Nawarkeun tingali - IEUH
- Kupon Komputer & Kantor tingali - IEUH
- 🇪🇺 Kupon Gudang EU tingali - IEUH
- 🇺🇸 Kupon Gudang AS tingali - IEUH

 

Gabung kana Saluran Telegram Kami

 

dasar

merek

Xiaomi

warna

Abu

material

Galunggung aluminium

OS

Windows 10

basa

Cina

kamera720P HD 

kibor

QWERTY (tata ruang Amérika), backlit, sareng sidik

batre

Dugi ka 12 jam waktos kantor, 56Wh Litium-ion Polimér Batre

hardware

CPU type

Intel Core i5-1135G7

CPU fsaratna

Quad-Core Dalapan Thread, 2.4GHz-4.2GHz 

Téknologi prosés

10nm

GPU

Intel Xe Grafik terpadu grafik

Ram

16GB DDR4 3200MHz

Mémori Hard Disk

512GB PCIe SSD (Tiasa ngagedekeun SSD)

mamerkeun

ukuran layar

14.0 inci

mamerkeun ratio

16: 10

resolusi layar

2560 x 1600 (FHD)

tipe layar

IPS 

Gamut warna

100% sRGB

Network

Wifi

 Standar IEEE WLAN: 802.11ac / a / b / g / n / 2.4GHz / 5GHz, AX200 Dukungan WiFi 6

Bluetooth

 5.0

Konéktipitas

USB 2.0

nuhun

USB 3.1

nuhun 

USB-C

Leres, USB-C lengkep sareng Data USB-C lengkep

Guntur protnuhun

Slot HDMI

nuhun

3.5mm Headphone Jack

nuhun

batur

beurat produk

1.4300kg

Pakét beurat

2.8000kg

ukuran produk

X x 31.56 22.04 1.73 cm

Ukuran bungkusan

X x 44.00 28.00 20.00 cm 

daftar pakét

1. Laptop * 1

2. Manual pangguna * 1 (Kalebet jasa jaminan) 

3. Carger Asli * 1

 

spésifikasi:

Description:

 

Versi 2021 anyar Xiaomi RedmiBook Pro 14 bakal ngalangkungan imajinasi anjeun sareng modél énggal.

 

Nampilkeun frékuénsi dasar Intel Core i11-5G1135 7GHz ka-2.40 anu kawéntar, sareng grafik Intel Xe anu kuat nyaéta masihan kinerja anu langkung luar biasa pikeun multitasking sareng detil anu maju. Diadopsi dina 14.0 inci 2560 x 1600 16:10 babandingan 100% layar gamut warna sRGB pikeun néwak unggal warna anu jelas. Gedé dina 16GB RAM 512GB SSD, kandel 4.26 mm sempit bezel, sareng calakan dina tilu modeu pangguna, Laptop Xiaomi RedmiBook Pro 14 2021 masihan pangalaman pangsaéna kalayan desain anu pangsaéna.

 

Fitur utama:

 

 Windows 10 OS home Install (Versi Cina)

● 14.0 inci 100% sRGB 16:10 Rasio Layar IPS kalayan 2560 x 1600 Resolusi

● Intel Core i5-1135G7 Quad-Core Dalapan Thread 2.4GHz, dugi ka 4.2GHz

● Intel Xe Integrated Graphics ngadukung dugi ka 4266MHz 

● 16GB DDR4 3200MHz RAM 512GB PCIe SSD Anu tiasa Diénggalan

● Kacaangan 300nits kalayan 178 ″ Sudut Nempo lega

● Batré 56Wh sareng Téhnologi Ngecas Cepet 65W

● Tombol Fn + K Tilu Modeu Saklar Smart

● Keyboard backlit nganggo Tombol Sidik Jari

● WiFi 6 Sambungan Kacepetan sareng Sora DTS

● Thunder4 sareng Tipe-C fitur lengkep

Catetan:

1. Supir unduh: http://www.mi.com/service/bijiben/drivers

2. barang garansi: jaminan pikeun 1 taun. Henteu aya biaya kanggo ngalereskeun salami garansi.

3. Keyboard: Tata perenah Amérika QWERTY, tata basa anu sanésna tiasa dianggo nganggo stiker, teras pencét Ieuh.

4. Pajak sareng Bea Cukai: teu kedah mayar upami anjeun di Uni Éropa (upami anjeun kedah nagih, anjeun tiasa naros palayanan pelanggan pikeun bantosan for

 

ID:1819315 - SKUH29704

1819315CN
logo