ZLL SG906 PRO 2 GPS 5G WIFI FPV Kalayan Kamera HD HD 4-Axis Gimbal 3mins Flight Time Brushless Foldable RC Drone Quadcopter RTF - Tanpa Megaphone Dua Batré Sareng Kantong

$150 $268
ZLL SG906 PRO 2 GPS 5G WIFI FPV Kalayan Kamera HD HD 4-Axis Gimbal 3mins Flight Time Brushless Foldable RC Drone Quadcopter RTF - Tanpa Megaphone Dua Batré Sareng Kantong
ZLL SG906 PRO 2 GPS 5G WIFI FPV Kalayan Kamera HD HD 4-Axis Gimbal 3mins Flight Time Brushless Foldable RC Drone Quadcopter RTF - Tanpa Megaphone Dua Batré Sareng Kantong
$150 $268
poé
0
0
jam
0
0
menit
0
0
detik
0
0

$ 150 / 🇪🇺 128 €

 

HARGA KUPON: 🇺🇸 $150 / 🇪🇺 128 €

ZLL SG906 PRO 2 GPS 5G WIFI FPV Kalayan Kamera HD HD 4-Axis Gimbal 3mins Flight Time Brushless Foldable RC Drone Quadcopter RTF - Tanpa Megaphone Dua Batré Sareng Kantong

* Punten kanggo PPN Uni Éropa: Barang anu dipésér nganggo COUPON kami sareng dikirimkeun ka tujuan anu aya di Uni Éropa (EU), PPN sareng tugas (upami lumaku) parantos dilebetkeun kana harga COUPON na teu kedah mayar pajak tambahan.

Ogé pikeun langkung seueur:

– ZLL Offers see – IEUH
- Hobi Mainan sareng Kupon Robot ningali - IEUH
- 🇪🇺 Kupon Gudang EU tingali - IEUH
- ???????? USA Warehouse Kupon tingali - IEUH

 

Gabung kana Saluran Telegram Kami

 

ZLL SG906 PRO 2 GPS 5G WIFI FPV Kalayan 4K HD Kaméra 3-Axis Gimbal 28mins Flight Time Brushless Foldable RC Drone Quadcopter RTF

Catetan: The ZLRC will change its brand name to ZLL, the “ZLL” will replace
“ZLRC” to be showed on future products and advertising.

Description:

Parameter comparison:

 

spésifikasi:

SG906 Pro 2

RC Quadcopter

Sensor tekananSetélan jangkungna
motor1806 motor tanpa sikat
Kakuatan motor1700 / KV
Pangaturan listrik listrik30A
Metode narima transmisi gambar5G WIFI
Gimbal3-Axis mékanis mandiri
lensaLensa anti kocok éléktronik mandiri
Ukuran klip telepon kadali jarak jauh5.5inch
Batré kadali jauh4 * Batré AA
Kapasitas batré lithium pinter7.6V 3400mAh
Jarak kendali (Campur gratis sareng teu aya oklusi)1200M
Waktos hiberSakitar 28 mnt
Ngecas waktosSakitar 6 jam
Ngecas USB5V
Ukuran produk17.4 × 8.4x7cm
28.3 × 25.3x7cm
Berangkat beurat551.8g
Card SDHigh-speed Max 32G
parameter kamérapiksel4K HD Kaméra
Ngaran APPHFun PIus (IOS Android)
Angle Gimbal (rentang sudut pangaturan)110 ° automatic restores (Vertical)
65 ° automatic restores (Digigir)
45 ° automatic restores (Horisontal)
Lénsa kaméraKaméra anu tiasa diatur ku pamancar, 110 °
Jarak transmisi gambar Wifi  (Campur gratis sareng teu aya oklusi)Sakitar 800m
GPS Tuturkeun kuring30m
IMAGE Tuturkeun kuring1-5m
Panjang fokus50X
Potoan gerak tangan / résonisasi pidéo1-5M
Resolusi pidéo(Kaméra payun)2048 * 1080 (TF)
Modeu SD : 1208 * 720 (APP)
Modeu HD : 2048 * 1080 (APP)
Resolusi poto(Kaméra payun)4096 * 3072P (TF)
4096 * 3072P (APP)
Resolusi pidéo (Kaméra katingali handap)1280 * 720p
Resolusi poto (Kaméra katingali handap)1280 * 720p
Laju pigura25 fps

 

ID:1732183 - SKUG07426

1732183CN
logo