ZTTO Z-81 Universal Luar Vlog Ngarekam Aluminium Alloy MTB Motor Jalan Sapédah Handlebar GPS Ponsel Telepon Holder Stand for Devices antara 55-100mm Lebar - Hideung

$7 $25
ZTTO Z-81 Universal Luar Vlog Ngarekam Aluminium Alloy MTB Motor Jalan Sapédah Handlebar GPS Ponsel Telepon Holder Stand for Devices antara 55-100mm Lebar - Hideung
ZTTO Z-81 Universal Luar Vlog Ngarekam Aluminium Alloy MTB Motor Jalan Sapédah Handlebar GPS Ponsel Telepon Holder Stand for Devices antara 55-100mm Lebar - Hideung
$7 $25

$ 7 / 🇪🇺 6 €

 

HARGA KUPON: 🇺🇸 $7 / 🇪🇺 6 €

ZTTO Z-81 Universal Luar Vlog Ngarekam Aluminium Alloy MTB Motor Jalan Sapédah Handlebar GPS Ponsel Telepon Holder Stand for Devices antara 55-100mm Lebar - Hideung

* Punten kanggo PPN Uni Éropa: Barang anu dipésér nganggo COUPON kami sareng dikirimkeun ka tujuan anu aya di Uni Éropa (EU), PPN sareng tugas (upami lumaku) parantos dilebetkeun kana harga COUPON na teu kedah mayar pajak tambahan.

Ogé pikeun langkung seueur:

- ZTTO Nawarkeun tingali - IEUH
- Kupon Telepon & Telekomunikasi tingali - IEUH
- 🇪🇺 Kupon Gudang EU tingali - IEUH
- ???????? USA Warehouse Kupon tingali - IEUH

 

Gabung kana Saluran Telegram Kami

 

Tips:

1. Holder Ring Pencét Ieuh

Fitur:

● Gampang dipasang dina stang sapédah anjeun.
● Bahan alloy aluminium, anti ragrag sareng tahan tahan.
● Kasaluyuan anu kuat, cocog pikeun telepon sélulér 55-100mm.
● Φ31.8mm clamp, pas sakitar Φ31.8mm / 25.4mm / 22.2mm (bekas napel spacer) stang anu dianggo.

 

spésifikasi:

merek
ZTTO
modelZ-81
aplikasi pas pikeun sakitar Φ31.8mm / 25.4mm / 22.2mm (dipaké spacer napel) setang
kasaluyuan 
Pangrojong pikeun 55-100mm Alat Jembar
material
Galunggung aluminium
Beurat netngeunaan 70g
Eusi pakét

1 x Panyekel Sapédah

1 pasang spacer (robih Φ31.8 janten Φ 25.4mm)

1 pasang spacer (robih Φ31.8 janten Φ 22.2mm)

1 x Allen Key

 

ID:1693263 - SKUF44384

1693263CN
logo